Pozdrav, VukSrb! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Vikipedija jest, a što Vikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Wikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli!




-- Kolega2357 Razgovor 17:05, 25 decembar-просинац 2012 (CET)

Slike uredi

Shodno s objavljenim izvještajem na Pijaci i odrađenim poslom, ovom prilikom obaviještavam Vas kako jedan dio vaših postavljenih datoteka ne zadovoljava sve kriterije. Radi se o 2 datoteke koje možete pronaći ovdje. Shodno broju vaših slika i procjeni o uštedi vremena, rok za sređivanje vaših slika je 2, odnosno 17.3. 2013.

Slike morate srediti sukladno naputcima objašnjenima na Pijaci. Ukoliko niste u mogućnosti srediti slike u doglednom roku ili imate kakvih poteškoća i nejasnoća ili Vam je potrebna pomoć, slobodni ste kontaktirati me za pomoć na mojoj stranici za razgovorom. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:25, 15 ožujak-март 2013 (CET)

Hvala na dobrodošlici. Pročitaću predloženo, mada sam već bio aktivan na sr wikipediji. VukSrb (razgovor) 15:30, 15 ožujak-март 2013 (CET)

I dalje to nije dovoljno dobro. Naime, gore sam linkao, evo ponovo, raspravu gdje su donešeni zaključci. Molio bih da se ta rasprava pročita i vidi, iz nje, kako i što treba učiniti sa slikama --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:41, 17 ožujak-март 2013 (CET)

Važi. Pogledaću to danas pa ću gledati da sredim. Hvala na informacijama VukSrb (razgovor) 11:55, 18 ožujak-март 2013 (CET)

Završio sam sa ispravkama. Nadam se da je sada sve u redu. Ukoliko nije, molim vas da mi skrenete pažnju. Pozdrav VukSrb (razgovor) 12:15, 18 ožujak-март 2013 (CET)

Sada je sve uredu :) Jedino što treba izmijeniti šablon iz grba u logotip, ali to ću srediti ja. Zahvaljujem na suradnji :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:07, 18 ožujak-март 2013 (CET)