English language.svg Don't speak Serbo-Croatian? Talk to us in English on our village pump.
Prije nego što počnete raditi na Wikipediji, preporučamo da pogledate stranicu Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta i kako se trenutno radi.

Također preporučamo da prije početka rada na Wikipediji pročitate sljedeće stranice:
Gnome-help.svg Kurs ili tečaj
Upoznajte se s osnovama Wikipedije!
Simple Information.svg Stranice za pomoć
Ovdje se nalazi sadržaj svih stranica za pomoć.
Internet-group-help-faq.svg Najčešće postavljana pitanja
Ovo je spisak najčešće postavljenih pitanja.
Notepad icon wide.svg Kako uređivati stranicu
Upoznajte se s osnovama uređivanja!
Sandbox.svg Igralište
Ovdje možete eksperimentirati.
Nuvola apps kuser.svg Pijaca
Ovo je forum za rasprave među korisnicima.
Unesco Cultural Heritage logo.svg Pet stubova Wikipedije
Upoznajte se s pet stuba koji određuju karakter Wikipedije.
Ambox warning yellow.svg Šta Wikipedia nije
Pogledajte čemu nije mjesto na Wikipediji.
Na stranici za razgovor se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu Insert-signature2.svg na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Nadamo se da ćete ovdje uživati, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni saradnik, Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobro došli na Wikipediju, projekt slobodne enciklopedije. Sretan rad!

E moj Snake bgd, predsednik Srbije ima pravo po zakonu da uređuje izgled oznaka i da proglašava propise. Tomislav Nikolić, je doneo propis o izgledu uniforme komandata Vojske Srbije još 2012. godine. Propisi u pravilniku o radu vojske i izgledu uniformi, ne mogu tek tako da se nađu na internetu, kao što ti misliš, jer nema na sajtu Vojske Srbije. Ja sam sticajem okolnosti došao do fotokopije propisa koji je potpisao Tomislav Nikolić 2012. godine. Gde je naložio kreiranje uniforme i u tom propisu definisao njen izgled. To mi je dao jedna rođak koji radi u generalštabu, normalno to nije vojna tajna, čisto da neko nepomisli da kršim zakon. Lično nemam pojma, dali je ta uredba i propis povučena, ali je tako nešto postojalo za to imam i dokaza. Tomislav Nikolić, je hteo da kopira Kastra, Lukašenka i Musolinija, jer je njima odavno bio fasciniran. Ali, on je jedno 3-4 puta obukao za vreme svog mandata maskirnu uniformu. Dok nije dobio opomenu od masonske lože čiji je član, da nepravi od sebe budalu, jer je već sam po sebi velika budala. --Nik Oldy (razgovor) 01:09, 25 juni 2017 (CEST)[]

P.S. čak se u zgradi generalštaba nalazi svečana i maskirna uniforma prema veličini odeće i obuće Tomislava Nikolića. Ako neveruješ to je tvoja stvar, ali tako nešto postoji. Jedino ako nije nedavno ukinuto a da ja o tome ne znam ništa.--Nik Oldy (razgovor) 02:21, 25 juni 2017 (CEST)[]