Razgovor sa korisnikom:OC Ripper/9

Dodaj raspravu
Aktivne rasprave

Ving Chun 3Uredi

Od korisnikA wingchunserbia sam dobio poruku sledece sadrzine :" Zasto je izbrisana istorija na nasim prostorima koju smo ubacili, sve je tacno navedeno. Takodje na spisku majstora ima mnogo nekvalifikovanih ucenika koji nemaju majstorska zvanja. Savetujem administaroru da sve cinjenice proveri, jer neki anonimusi iz sujete zato sto nemaju svoje reziltate nipodastavaju tudje." Ja sam na stranici za razgovor objasnio u cemu je problem sa tim delom teksta pa sada ne ponavljam . Zelim da skrenem paznju administratorima na odredjene pojave i odnose koji vladaju izmedju ljudi u wing chunu u srbiji . Vec godinama se vodi"rat" izmedju razicitih frakcija i organizacija gde niko nikoga ne priznaje za majstora i svi sve omalovazavaju, vredjaju , podmecu sve i svasta , jednom recju vlada haos i opsta mrznja. Svaka od tih frakcija i organizacija pokusava swebe da pokaze kao jedinu ispravnu i validnu a sve ostae kao laznjake , prevarante i sl. Isitina je da da kad bi se detaljnije time bavili sem retkih izuetaka svi imaju putera na glavi . Za slucaj da dobijete ovakve i slicne poruke cisto da znate o cemu se radi . Ja sam prvi put ostro reagoavo na prvu verziju clanka jer je bila u namanju ruku netacna . Na listu majstora sam stavio sve koji imaju validne dilpome nekog poznatog majstora ili neke poznate svetske wing chun organizacije a smatram da wikipedija ne treba da se bavi procenom necijeg zvanja ili znanja . Gospodinu wingchunserbia se moze predloziti da napravi clanak o istoriji njegovog stila ili da napravi clanak o tradicionalnom wing chunu pa doda deo o sebi svojim uspesima . U slicaju da bude zalbi na moje kompetencije da pisem o ovoj temi zeim da kazem da ja ne zivim u srbiji vec na tajvanu , da sam majstorsko zvanje u vestini stekao na tajvanu i u kini i da redovno putujem u kinu i hong kong na dalje uavrsavanje .Nisam can ni jedne organizacije u srbiji pa nemam nikakvu licnu agendu pri uredjivanju wikipedije. Na kraju ako neko im vremena moze da pogleda moje tektove koji su dostupni na internetu a potpisao sam ih istim korisnickim imenom i moze videti da se godinama borim protiv svih negativnostikoje vladaju u wing chun svetu na nasim prostorima i zalazem se iskljucio za istinito prezentovanje podataka .Zuti car (razgovor) 04:00, 16 oktobar-листопад 2013 (CEST)

[Ving Chun 2]]Uredi

Postovani , u clanku o ving chunu prosiren je deo o istoriji stila na nasim prostorima .Pre svega mislim da je preopsiran i da se ne uklapa u koncepciju samog clanka . Dalje pun je netacnih informacija ,jednostran ( i dalje se bavi samo jednom linijom vestine od nekoliko koje postoje) i konfuzan . detaljnije sam sve propuste objasnio na stranici za razgovor . Molim Vas da to pogledate i date savet u vezi daljeg uredjivanja clanka Zuti car (razgovor) 03:44, 14 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Ving ChunUredi

Postovani , preveo sam englesku stranicu Wikipedie na srpski uz manje prepravke i dopune . Takodje sam dodao delove koji se ticu istorije wing chuna na nasim prostorima i azurirao listu majstora sa podrucija Srbije . Pokusao sam da sacuvam clanak ali mi ne polazi za rukom . Vi verovatno mozete clanak da vidite ili da mi date instrikcije kako da ga sacuvam. Sporni clanak o Ving Chuu mozete obrisati ili ga preimenovati u TRADICIOALNI WING CHUN , ili wing chun williama cheunga . Praktikanti tog stila svakako imaju pravo da prezentuju svoje vidjenje istorije vestine i vestine same uz jasnu naznanku da se radi iskljucivo o njigovim uverenjima i specificno jednom stilu wing chuna .Deo o klubovima mogu kasnije dodati oni kojim je to znacajno .Zuti car (razgovor) 09:43, 13 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Igor JanevUredi

Sa ovim clankom nesto definitvno nije u redu. Na Meti je buhtala vatra povodom ovog clanka. Da li ga mozes obrisati? -- Kolega2357 Razgovor 12:12, 22 rujan-септембар 2013 (CEST)

Sh wiki clanak na en wikiUredi

Sta bi ja trebao da uradim po tom pitanju da se tamo clanak ne obrise? -- Kolega2357 Razgovor 12:18, 22 rujan-септембар 2013 (CEST)

Hoces li se javiti meni povodom ovoga ili neces sto je vezano za clanak o sh wiki na en wiki? -- Kolega2357 Razgovor 20:20, 23 rujan-септембар 2013 (CEST)

Imena (ponovno)Uredi

Budimo iskreni pa kažimo da se ovo gotovo nevažno pitanje uvijek ponovno vraća.

  • 1) Po možemo slobodno reći prvom zakonu ove wiki zabranjeno je vršiti promjene tekstove i pre svega imena tekstova (pošto je o tome riječ) s srpskohrvatskog na hrvatskosrpski (i obratno),a mogu dodati i da sam po pitanju ovog pravila fundamentalist.
  • 2) S druge strane postoji pravilo da koristimo originalna imena što se na kraju svodi na HS verziju tekstova.

Ja i Edgar imamo gotovo nevažnu razliku u razmišljanju:

Da li drugo pravilo vredi samo za imena knjiga, filmova i slično (moja interpretacija) ili ona vredi i za imena osoba, mjesta, pojmove i kažimo to otvoreno baš sve čime pobija prvi zakon (Edgarova interpretacija).--Rjecina2 (razgovor) 20:50, 22 rujan-септембар 2013 (CEST)

Konkretan primjer nije važan nego je važno pravilo, ali ako te baš zanima:
Manuel de Falja (preuzeto s sr wiki)
Još jedna nelogičnost mi je promjeniti ime teksta, a ostaviti isto ime unutar teksta, ali to je nevažno.--Rjecina2 (razgovor) 21:34, 22 rujan-септембар 2013 (CEST)

Krvna zrncaUredi

Vidi malo ovdje: Polača (Knin); što od demografskih tablica ostaviti, a što obrisati? Maria Sieglinda von Nudeldorf (razgovor) 00:40, 23 rujan-септембар 2013 (CEST)

Marijan Šunjić (biskup)Uredi

Wikipedija mi ne dopušta da unesem čitav sadržaj članka Marijan Šunjić (biskup). Navodno je prepoznat kao 'Vandalizam' :S. Nije mi se to prije nikad desilo. Šta da radim? Tamo mi piše da se javim administratoru, pa evo. :))) --- Francis Christian (razgovor) 15:06, 24 rujan-септембар 2013 (CEST)

Evo kakvu poruku sam dobio kad sam pokušao snimiti čitav članak, a ne samo onaj uvodni dio: "Ova akcija je automatski identificirana kao štetna, pa je stoga onemogućena. Ako vjerujete da je uređivanje konstruktivno, molimo kontaktirajte administratora i obavijestite ga o tome što ste pokušali učiniti. Kratak opis pravila spriječavanja zloupotrebe koji se podudara s vašim uređivanjem je: Vandalizam" Nadam se da nisam dospio na nekakav blacklist.       -- Francis Christian (razgovor) 15:18, 24 rujan-септембар 2013 (CEST)
Nisam htio pokušavati s Visualeditorom zato što bih izgubio dosta detalja iz teksta koje bih morao ponovo unositi. S druge strane, Visual editor se danas skroz čudno ponaša (tekst koji uređujem se sam od sebe kopira/množi i stvara veliku zbrku), tako da sam od njega do dalnjeg digao ruke. :( -- Francis Christian (razgovor) 17:26, 24 rujan-септембар 2013 (CEST)
Evo, uspio sam, mic po mic. :)))) Ponekad je to samo glitch u sistemu. -- Francis Christian (razgovor) 18:39, 24 rujan-септембар 2013 (CEST)

IznimkeUredi

A onda bi mogao biti i František Jozef, zar ne? :) Ali da, kakogod, neka on i ostane Franjo Josip, to je manji problem. Meni su veći problem puste iznimke od ionako nepostojećih pravila... --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:58, 24 rujan-септембар 2013 (CEST)

RusijaUredi

Ako se baviš ruskim filmovima obavezno moraš staviti tekst o gospodaru sovjetske kinematografije tridesetih godina. Danas i sledećih par dana ja nisam u stanju "inteligentno" pisat tekstove ili išta drugo--Rjecina2 (razgovor) 09:43, 25 rujan-септембар 2013 (CEST)

DržaveUredi

Uz najbolju volju, meni ni Lua ni integracija podataka s Wikidate nisu bili pretjerano jasni. Vjerojatno je to nedostatak informatičkog znanja (informatičar nisam), tako da tu ne mogu učiniti puno. S druge strane, u wikikodu i sređivanju šablona na Wikipediji se snalazim prilično dobro. Sad, kako sam se ponoo uhvatio gotovo zaboravljenog Wikiprojekta Države, volio bih, prije nego se bacim na ozbiljan posao, srediti taj šablon za države da on dobije jasan oblik i sadržaj, ali eto, javio sam se prije tebi, s obzirom da je onaj jedan raniji pokušaj stvorio određene nedoumice pa me zanima što da činim. Unaprijed hvala :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 11:52, 25 rujan-септембар 2013 (CEST)

$wgFilterLogTypes = true; i $wgUseRCPatrol = true;Uredi

Da li mogu da trazim da se ovo aktivira na BugZilli zaboravili smo kada smo uvodili nove grupe? -- Kolega2357 Razgovor 11:30, 28 rujan-септембар 2013 (CEST)

Mogu ja ovo obrazloziti na Pijaci ali sam zaboravio da postavim zajedno sa zahtevom za aktivaciju korisnickih grupa. -- Kolega2357 Razgovor 15:57, 28 rujan-септембар 2013 (CEST)

ЕшерсхаузенUredi

Stavljen je za brisanje, vjerujem čak i ispravno, ali s obzirom da se iz ovoga ipak može napraviti nekakav članak, htio sam te zamoliti samo da pogledaš treba li ovo brisati ili prepraviti? Uzgred, molim te, samo mi reci imam li zeleno svijetlo (da opet ne bih bio revertan) za srediti države jer bi volio riješiti ovo s Kostarikom da zaključim i taj Wikiprojekt... --Biljezim se sa štovanjem,Poe 00:31, 29 rujan-септембар 2013 (CEST)

Dap, točno to --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:56, 29 rujan-септембар 2013 (CEST)
Da, mislio sam to koristiti kao osnovni dizajn, mada bi učinio neke stilske preinake (možda boja na headeru? svakako malo smanjiti font) kada sve bude gotovo. Uhvatio bih se toga na praznoj stranici i onda pokupio sve parametre sa svih postojećih šablona i uvalio ih u jedan jedinstveni i onda odradio sva preusmjeravanja. Tako bi jednim udarcem sve sredili. Isto tako, dodao bih i nove mape usklađene s aktualnima na en.wiki --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:08, 29 rujan-септембар 2013 (CEST)
Dogovoreno! :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:19, 29 rujan-септембар 2013 (CEST)

PseudoefedrinUredi

Mozes li srediti sablon u ovom clanku? -- Kolega2357 Razgovor 18:42, 29 rujan-септембар 2013 (CEST)

Pretnje pojedinacaUredi

Imas email od mene vezan za pretnje nekih pojedinaca. -- Kolega2357 Razgovor 21:57, 29 rujan-септембар 2013 (CEST)

Kadiluk - kaza - kadijaUredi

Poštovani kolega OC Ripper
Kako nisam administrator nemogu obrisati trostruke linkove (nastale premještanjem), pa nemogu napisati prvi članak o kadiji, sad ispada da su kadiluk, kaza i kadija jedno te isto, a oni to nisu.
Zato Vas molim da to napravite - pa da pojam kadija ispadne crven (prazan) da ga mogu napisati.
--Vitek (razgovor) 23:10, 30 rujan-септембар 2013 (CEST)

GlasovanjeUredi

Ovo je vrhunski idiotizam u današnje doba,ali pošto korisnik insistira na direktnom pristupu....

Pozvan si na glasovanje po pitanju da li su tekstovi o komunizmu s hr wikipedije POV i stoga neprihvatljivi za kopiranje na sh wiki (normalno bez nužnih promjena).

Glasovanje se vrši ovdje

Iskreno ne očekujem da ćeš glasovati jer takva glasovanja redovno preskačeš, ali što se može (obavješteni su svi aktivni administratori)

imaš i email.--Rjecina2 (razgovor) 00:54, 1 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Šablon:InterwikiPijacaUredi

Ovaj šablon bi trebalo obrisati jer je Interwiki sistem zamenjem Wikidatom. -- Kolega2357 Razgovor 11:00, 2 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Preimenovanje kategorije?Uredi

Ćiao, OC Rippere, htio sam pitati kako se može preimenovati kategorija? Slučajno sam u Kategorija:Demografija Bosne i Hercegovine. stavio na kraju ".", pa bi trebalo izbrisati točku, a ne znam kako. Hvala unaprijed.--Seiya (razgovor) 10:28, 3 oktobar-листопад 2013 (CEST)

IkoniceUredi

Jesi li za da se zadrže dvoslovne kratke ikonice? Ranije je bilo predugačko ("njemački/nemački", "perzijski/perzijski", itd.), sada ((de)), ((fa))... --Orijentolog (razgovor) 10:59, 6 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Prijeke potrebe nema, u pitanju je samo stilska dvojba. Do ideje sam došao pregledavajući literaturu u nekim svojim člancima, kada ikonice nisu iste duljine onda je teži pregled po prezimenima (npr. ovaj slučaj). Po novom bi svi opisi neovisno o duljini bili "unutra" tj. prikazani pomoću kursora, tako je riješeno na većini projekata. U svakom slučaju, budem pitao i ostale za mišljenje da ne ispadne da mijenjam često korišten predložak na temelju urednosti par vlastitih članaka. --Orijentolog (razgovor) 11:17, 6 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Nesređeni članakUredi

Članak Sankt Georgen am Längsee stoji nesređen još od januara ove godine. Trebalo bi ga srediti ili brisati. Pozdrav! --Belirac (razgovor) 00:54, 7 oktobar-листопад 2013 (CEST)

PrijedloziUredi

Kao jednog od suradnika koji su još uvijek navedeni kao aktivni članovi Wikiprojekta države, pozivam te da, sukladno pravilima i praksi, predložiš novu državu za sređivanje nakon što je raniji projekt zaključen. Bilo bi poželjno da, s obzirom na zastupljenost kontinenata, u pitanju bude država iz Europe, Afrike, Oceanije ili Južne Amerike. Prijedlozi se, kao i dosada, daju ovdje. Unaprijed hvala! --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:32, 8 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Wisdom WarriorsUredi

citiram: ...ukoliko je o klubu objavljen članak u nezavisnim i koliko-toliko relevantnim medijima, i on se može citirati, članak ostaje... kad sam pregledao stranice o drugim klubovima nisam nasao novinske clanke. Wisdom Warriors je naravno spominjan u raznim medijima. Razlog zbog kojeg nisam stavio linkove je taj sto nisam imao vremena. Uredno sam napisao na pocetku strane da je strani potrebno uredjenje i taj proces zahteva malo vremena kao sto znate. Pitanje: Kako da se vrati stranica nazad da bi se nastavilo uređenje? --FranjaBez (razgovor) 14:25, 11 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Hvala za vracanje stranice. Dodao sam par linkova iz medija. Napravio sam naslov "Mediji o klubu" i tu ubacio linkove. Mogu li ubaciti slike clanaka iz novina obzirom da nase novine nemaju neku preteranu arhivu prema kojoj bi mogao linkujem. Imam slike tih clanaka iz novina sa datumom objave itd. Danas necu moci vise da uredjujem stranicu zbog poslovnih obaveza ali cu nastaviti sutra u toku dana. Hvala jos jednom za vracanje stranice. Ako imas nekih predloga kako da dodatno popunim stranicu...hvala unapred --FranjaBez (razgovor) 15:18, 11 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Wing ChunUredi

Izneo sam argumente bi trebali daa budu sasvim dovoljni da se clanak obrise . Nadam se da Wikipedia i dalje inisitira na preciznosti i istinitinosti podataka . Dozvoliti nekome da arbitrazno odredjuje istoriju vestine, principe , majstore i sve ostalo bez ikakve provere cinjenica i trazenja dokaza nikako ne bi smelo da se dogodi na ovom mestu niti bi Wikipedia smela da bude mesto za licna razracunavanja i beskrupulozni marketing . Ukoliko clanak ne bude obrisan u za to odredjenom roku molim Vas me uputite na visu instancu gde bi ovo pitanje moglo biti reseno adekvato Zuti car (razgovor) 20:09, 12 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Ako se nekome licno ne svidja istorija koja je bila napisana ne znaci da nije tacna. Naravno uvek se bune oni koji nemaju svoje rezultate. Savetujem da administrator proveri cinjenice. Takodje u lisit majstora su uneti neki ucenici koji nemaju validne diplome.

Vraćačka pravaUredi

Slažem se, naravno, hvala. Pitaću ako mi zatreba pomoć u početku. Btw. nadam se da znaš da je ova tvoja stranica za razgovor iz nekog razloga u "Kategorija:Demografija Bosne i Hercegovine." :) --Igor Windsor (razgovor) 13:26, 18 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Glasanje pokrenuto pozivam te da glasaš. -- Kolega2357 Razgovor 21:07, 20 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Wikipedia:Pijaca-Пијаца#Kanonska_imena_imenskih_prostora_na_srpskohrvatskoj_WikipedijiUredi

Da li mogu da pokrenem glasanje vezano za kanonska imena smatram da bi to bilo veoma korisno za ovu Wiki? -- Kolega2357 Razgovor 16:42, 20 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Obriši sledeća preusmerenja jer više neće biti potrebna kada se uvedu kanonska imena:

  1. 1.
  2. 2.
  3. 3.
  4. 4. sve osim Wikipedia:Korištenje taksokvira.

Pozdrav! -- Kolega2357 Razgovor 13:09, 24 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Moraju se obrisati pre uvođenja kanonskih imena da nebi napravili problem u MediaWiki softveru za sh wiki. -- Kolega2357 Razgovor 16:40, 25 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Da li može odmah da se ide na BugZillu da se ne čeka više i da se odmah aktiviraju? -- Kolega2357 Razgovor 18:19, 25 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Da li imaš korisnički nalog na BugZilli? -- Kolega2357 Razgovor 21:10, 26 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Trebala bi pomoć za BugZillu. -- Kolega2357 Razgovor 21:37, 26 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Ivan GlišićUredi

OC Ripper,ako si ti dodao onaj INFO BOX hvala ti,imam još par dodataka uradit tako da hvala.Selver

Izvini Oc Riper imam pitanje pa ako može odgovor,ja sam završio ovog Ivana Glišića pa me zanima dal će doći slučajno do izbacivanja nekog sadržaja od strane nekog od vas ili je sve regularno kod mene odrađeno.Ne znam jel vi radite na Wikipediji ili onako amaterski... hvala unaprijed --Selver88 (razgovor) 14:51, 22 oktobar-листопад 2013 (CEST)

PitanjeUredi

Kad se ode na naslovnu stranu engleske wikipedije, na popisu svih wikipedija s leve strane prva je ona na "Simple English", dakle tu se odstupa od abecednog reda. Isto tako, na norveškoj wikipediji prva na popisu je wikipedija na nynorsk dijalektu. Može li se i na našoj naslovnoj strani delimično odstupiti od abecednog reda i na vrh popisa staviti bosansku, hrvatsku i srpsku wikipediju? --Igor Windsor (razgovor) 20:02, 25 oktobar-листопад 2013 (CEST)

OK, hvala. Meni bi se to činilo lepom i prirodnom gestom, ali s druge strane, bojimse da bi diskusija o tome mogla skrenuti u raspravu o kvalitetima tih drugih wikipedija, što mi nije namera. Tako da ću još razmisliti. --Igor Windsor (razgovor) 21:11, 26 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Manastir JasenovacUredi

Da li možeš na ovom članku da popraviš šablon nije u redu? -- Kolega2357 Razgovor 14:38, 26 oktobar-листопад 2013 (CEST)

podizanje slikaUredi

možeš li implementirati u sh.wiki šablon za postavljanje slika koji je napravio Poe? Raditi to ručno za svaku sliku je baš naporno... --Mladifilozof (razgovor) 12:55, 3 studeni-новембар 2013 (CET)

Šablon filmUredi

Bok. Možeš li se vratiti u raspravu ovdje? [1] Nisam dobio odgovor na upit kako bi izgledala info kutija za film u toj smeđoj boji koju si predložio.--Seiya (razgovor) 12:58, 3 studeni-новембар 2013 (CET)

Osnivanje srpskohrvatskih Wiki citataUredi

Šta misliš o toj ideji da se osnuje takav projekat? --Kolega2357 Razgovor 18:51, 7 studeni-новембар 2013 (CET)

Evo ja sam pokrenuo prvi članak ako hoćeš možeš da mi pomogneš da stvorimo novi projekat. --Kolega2357 Razgovor 19:28, 7 studeni-новембар 2013 (CET)

Zašto pišeš korisnicima dobrodošlice bez potpisa? --Kolega2357 Razgovor 19:58, 9 studeni-новембар 2013 (CET)

Kada se prenose citati na Wikimedia Incubator da li treba obratiti pažnju na neutralnost kao kod Wikipedije? --Kolega2357 Razgovor 11:54, 10 studeni-новембар 2013 (CET)

StažUredi

Danas je prošlo točno pola godine mog aktivnog staža na sh.wiki. Ako nisam bio dobar, biću. :) --Orijentolog (razgovor) 00:18, 10 studeni-новембар 2013 (CET)

Rasprava kojoj na Wikipediji nije mjestoUredi

Ne moraš podsćati uopšte mene na to. Korisnik Rjecina2 je bez ikakvog povoda to radi a nije mu prvi put kada treba od sebe da napravi žrtvu. To od mene nije počelo nego od njega. --Kolega2357 Razgovor 09:48, 10 studeni-новембар 2013 (CET)

AutoWiki BrowserUredi

Kako preko AutoWiki browsera u člancima promeniti [[Category: na [[Kategorija: ? --Kolega2357 Razgovor 10:24, 10 studeni-новембар 2013 (CET)

31. i 32. slovoUredi

Imaš li možda neku ideju šta raditi s ovim člancima od noćas? --Igor Windsor (razgovor) 10:43, 10 studeni-новембар 2013 (CET)

U mojoj glavi ta slova izazivaju probleme više pravopisno-gramatičke nego tehničke prirode :) Ali OK, rezultat je isti, slažem se da mogu ostati kao preusmerenja. Ali to moraš ti napraviti, jer se moraju obrisati stranice da bi se napravila mesta za preusmerenje. (Makar mi je žao što će posle neko možda reći kako se ovde diskriminiše crnogorski jezik i sl., ali ne može se ni ovde valjda baš sve dopustiti) --Igor Windsor (razgovor) 10:57, 10 studeni-новембар 2013 (CET)

Hare KrišnaUredi

Da li se ovakva organizacija može smatrati sektom ovde na sh wiki? Ako nju može smatrati ceo Zapad zašto onda nebi mogli mi na sh wiki? --Kolega2357 Razgovor 21:15, 14 studeni-новембар 2013 (CET)

OversightUredi

(cur | prev) 09:29, 10 November 2013‎ (A,B) OC Ripper (Talk | contribs)‎ . . (59,125 bytes) (+448)‎ . . (→‎Rasprava kojoj na Wikipediji nije mjesto: nova sekcija)
(cur | prev) 00:25, 10 November 2013‎ Kolega2357 (Talk | contribs)‎ m . . (58,677 bytes) (+353)‎ . . (→‎Email)
(cur | prev) 00:12, 10 November 2013‎ (A) Rjecina2 (Talk | contribs)‎ . . (58,324 bytes) (+525)‎ . . (→‎Email)

Mogu li tražiti od Stewarda da se uradi oversight ovih revizija na stranici korisnika Rjecina2? To jest da se totalno sakriju od javnosti. --Kolega2357 Razgovor 18:14, 19 studeni-новембар 2013 (CET)

AutobotUredi

Što radi taj autobot i tko ga je programirao? Poremetio je neke reference, jer svugdje stavlja "ref=harv" u cite book šablonu - čak i kad je već druga referenca u cite booku! Primjerice u članku Sailor Moon:[2]. Imamo izvor Dražen, str XX, i u cite book je "ref=Dražen", a sada je autobot stavio i drugu, "ref=harv"! Sad kada se klikne Dražen, str. XX, ne vodi me više na odjeljak literatura jer je pokvarena referenca. Ima i drugih primjera, to treba zaustaviti pod hitno.--Seiya (razgovor) 12:11, 23 studeni-новембар 2013 (CET)

Ispravi bih, ali sam ažurirao bota, tako da se sve nešto poremetilo. Ako ti možeš AWB-om da središt ili neko ko ima pywikipediabot. Treba da u user-fixes.py doda liniju (u"\*(.*)\|( ?)ref( ?)=(.*)\|(.*)\|ref=harv", u"*\1|ref=\\4|\\5"), --BokicaK (razgovor) 12:24, 23 studeni-новембар 2013 (CET)

Obriši mi flood flag gotova masovna ispravljanja šablona. --Kolega2357 Razgovor 12:43, 23 studeni-новембар 2013 (CET)

Šablon:Rtl-langUredi

Otključaj ovaj šablon prošlo je 6 godina od kako je zaštićen samo za admine. Pozdrav! --Kolega2357 Razgovor 00:01, 24 studeni-новембар 2013 (CET)

Templatei vs ŠabloniUredi

Sledeći put kada praviš šablon bilo bi dobro kada bi stavljao u kategorijama za šablone naziv Šabloni a ne Templatei. Pozdrav!  --Kolega2357 Razgovor 12:34, 25 studeni-новембар 2013 (CET)

Šablon:WV3Uredi

Mogu li predložiti da u ovom šablonu promeniš "Ne dodajite" u "Ne dodajte" (tj. bez i) ili - još bolje - u: "Nemojte dodavati". Thanks, --Igor Windsor (razgovor) 23:39, 28 studeni-новембар 2013 (CET)

$wgUseRCPatrol = true;Uredi

Grupe Autopatroler i patroler nemaju efekte iz dana u dan ako ovo nije podešeno ovako za sh wiki. Da li se može tražiti aktivacija na BugZilli? --Kolega2357 Razgovor 12:24, 29 studeni-новембар 2013 (CET)

To bi trebalo uvesti po uzoru na hr i sr wiki. Ja mislim da bi bilo dobro ako možeš ti to da pokreneš glasanje ja sam već nekoliko pokrenuo. --Kolega2357 Razgovor 12:31, 29 studeni-новембар 2013 (CET)

TegelUredi

Ne razumem tvoje uletanje u moj razgovor sa Tegelom sa njim ja nemam nikakav sukob svakako da je on dobrodošao ovde on je Steward i to je činjenica. Ali nije to u redu od strane njega da na sh wiki radi višestruke CheckUser provere bez toga da obavesti nekog od administratora jer mi ne možemo znati kome on gleda IP adresu i ostalo, to si trebao da mu kažeš. --Kolega2357 Razgovor 18:01, 1 decembar-просинац 2013 (CET)

Yes, it happens now and then that I use the ChechUser tool here to fight cross-wiki vandalism or spam-bots. Due to CheckUser policy and privacy policy I can't inform the local admins about the result of the check unless there is major problems that need to be handled locally that I can't handle from a global perspective. All checks are done according to m:CheckUser policy and Privacy policy. -- Tegel (razgovor) 19:13, 8 decembar-просинац 2013 (CET)

Komad po komadUredi

Nisam. Baš sam i mislio da ima veze s dimenzijama. Probati ću večeras, sad sam još na poslu :(--Dean72 (razgovor) 18:54, 2 decembar-просинац 2013 (CET)

PostavljanjeUredi

Već se Mladifilozof o tome oglasio, a ja se s tim slažem. S obzirom na recentne promjene i sve ostalo, mislim da bi našu stranicu za postavljanje datoteka valjalo redizajnirati i modernizirati. Sada, ja nemam ovlasti da ju uređujem (pretpostavljam da je to zato što nisam SysOp?) pa se javljam tebi da pitam kako bi to bilo izvedivo? Može li se uređivanje omogućiti meni pa ću ja to odraditi sam, ili to moraš učiniti ti (netko treći) pa da ja samo iznesem tih nekoliko sitnica što bi se valjale urediti pa da se to dotjera! Pozdrav :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 13:06, 6 decembar-просинац 2013 (CET)

E sad, ja ne vidim tamo nikakvu opciju "uredu" nigdje na stranici. Ja sad ne znam jel' to zato što nisam SysOp (ako sam admin, jesam li automatski i SysOp?) ili zato što ja ne znam otvoriti te postavke uređivanja (moram priznati, tim se dijelom nisam nikada bavio - tim sistemskim postavkama)? Ako je potonje, bit će dovoljno da me samo kratko uputiš ili da mi kažeš gdje bi me mogli uputiti, ako je ovo prvo, onda bi valjalo nešto riješiti --Biljezim se sa štovanjem,Poe 13:52, 6 decembar-просинац 2013 (CET)

MailUredi

Poslao sam ti mail --Biljezim se sa štovanjem,Poe 18:10, 7 decembar-просинац 2013 (CET)

Posebno:Filter_zloupotreba/3Uredi

(article_prefixedtext == "Wikipedija:Igralište‎")
& ("{{Igralište}}" in removed_lines)
& !("{{Igralište}}" in added_lines)

Ispravi u ovom delu Abuse Fitlera Wikipedija:Igralište na Wikipedia:Igralište jer ima greška u filteru.   --Kolega2357 Razgovor 09:49, 11 decembar-просинац 2013 (CET)

Da li možeš da uključiš ovu opciju kao ovde na Abuse Filteru 3? --Kolega2357 Razgovor 21:14, 17 decembar-просинац 2013 (CET)


((article_prefixedtext == "Wikipedia:Igralište")|(!'user' in user_groups))
& ("{{Igralište}}" in removed_lines)
& !("{{Igralište}}" in added_lines)

Hvala, zameni ceo sadržaj filtera sa ovim. --Kolega2357 Razgovor 21:26, 17 decembar-просинац 2013 (CET)

Korisnik:Kolega2357-Bot/Asteroidi16Uredi

Obriši ovo. --Kolega2357 Razgovor 00:06, 12 decembar-просинац 2013 (CET)

Neverovatno otkriće na sh wikiUredi

Na Fedori Linuxu sam slučajno otrkio da može da se podesi latinična tastatura koja nije Qwerty i može da se normalno sortira pod ovim slovima Nj, Lj, Nj, Dž. Dokaz je ova izmena https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Ljubav,_navika,_panika&diff=1752374&oldid=1643515 . Pozdrav! --Kolega2357 Razgovor 00:38, 14 decembar-просинац 2013 (CET)

Imaš email od mene. --Kolega2357 Razgovor 12:10, 14 decembar-просинац 2013 (CET)

82.117.202.14Uredi

Odblokiraj ovaj IP prošlo je dosta vremena od kada je blokiran. --Kolega2357 Razgovor 14:26, 18 decembar-просинац 2013 (CET)

Odblokiraj ovu IP adresu proslo je dosta vremena. --Kolega2357 Razgovor 23:00, 20 februar-вељача 2014 (CET)

ZačetakUredi

Jedno pomalo banalno pitanje: koji bi standard odabrao za "začetak-šablone"? Na sr.wiki je klica-tema, na hr.wiki mrva-tema, na bs.wiki stub-tema. Da stavim začetak-tema? --Orijentolog (razgovor) 12:45, 22 decembar-просинац 2013 (CET)

Da li su dobra ova dva [3], [4] koja sam napravio? Ako nisu samo ih popravi jer nisam siguran baš za pravlje šablona za vremenske periode.    --Kolega2357 Razgovor 03:17, 26 decembar-просинац 2013 (CET)

Dajmi flood flag i srećna ti Nova godina.   --Kolega2357 Razgovor 13:58, 1 siječanj-јануар 2014 (CET)

Obriši mi flood flag. --Kolega2357 Razgovor 17:54, 4 siječanj-јануар 2014 (CET)

DržaveUredi

Gana je gotova pa... imaš kakav daljnji prijedlog? Po nekoj logici, ostale su Europa i Oceanija te eventualno Južna Amerika ako Kostariku računamo pod Sjevernu, a ne Latinsku Ameriku --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:01, 2 siječanj-јануар 2014 (CET)

TeatarUredi

Kad stigneš botiraj sadržaj ove dvije kategorije: Teatarski glumci i Kazališne glumice po nacionalnosti, "kazališni" → "teatarski", samo neka za SR/BiH ostane pozorišni i za HR kazališni. --Orijentolog (razgovor) 09:38, 3 siječanj-јануар 2014 (CET)

Zašto npr. Kategorija:Argentinske teatarske glumice ne bi išla npr. u Kategorija:Teatarske glumice po nacionalnosti (kao što je to uobičajeno sa sličnim kategorijama), a ne u Kategorija:Teatarske glumice, tj. zašto su glumci i glumice izuzeci? Pozdrav! --Belirac (razgovor) 17:40, 3 siječanj-јануар 2014 (CET)

Republika SrpskaUredi

Možda bi trebalo privremeno zaštititi članak Republika Srpska s obzirom na učestale neproduktivne izmene u poslednje vreme. Pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 00:09, 12 siječanj-јануар 2014 (CET)

Sidebar with collapsible listsUredi

Kad stigneš molim te napravi onu "invoke" šemu sa šablonom {{Sidebar with collapsible lists}} kao što si napravio kod šablona {{Navbox}}, jer nešto ne štima sa zaklapanjima. Nakon toga budem sredio glomazne trake o komunizmu, Jevrejima, filmu po godinama, itd. --Orijentolog (razgovor) 13:34, 14 siječanj-јануар 2014 (CET)

Nema ništa od tih modula, prebacivao sam još internih koji se koriste u glavnom ali opet bez rezultata. Rade samo na engleskoj Wikipediji, kod nas i na sr.wiki ne. --Orijentolog (razgovor) 18:45, 14 siječanj-јануар 2014 (CET)
Kad provjeriš za common.css i common.js javi, nije hitno. Također, kad stigneš botaj sve iz Kategorija:Akcioni filmovi u Kategorija:Akcije (film). --Orijentolog (razgovor) 14:30, 20 siječanj-јануар 2014 (CET)

Politika BazarUredi

Info kutija časopis (

OC Ripper/9

) mi se nalazi ispod naslovne fotogragije časopisa.

Da li sam ovo [5] dobro uradio prevođenje na translatewikiju za srpskohrvatski? --Kolega2357 Razgovor 15:36, 19 siječanj-јануар 2014 (CET)

[6] Obriši sve prečice koje počinju sa WP zbog uvođenja kanonskih imena. --Kolega2357 Razgovor 21:04, 19 siječanj-јануар 2014 (CET)

Partija rada (Srbija)Uredi

Partija rada kao internacionalna nije ograničena svojim delovanjem na jednu državu. Jeste nastala u Srbiji, ali je imala akcije i saradnju sa mnogim organizacijama u regionu. Predlažem da se vrati na osnovni naziv. Takodje na sr.wiki postoji članak o Vladi Dapčeviću, pa me zanima da li mogu kao što jeste da ga prekopiram.

[7], [8], Partija rada poziva na oružani otpor kapitalizmu, [9]

Unapred hvala. --Pacovdlak (razgovor) 18:05, 20 siječanj-јануар 2014 (CET)

PovraćajUredi

Netko (po oznakama bi to bio Ti) je vratio moje ispravke oko članka "Drugi nikejski sabor". Ako dobro promotrite, sam ja htio uskladiti sa člancima u samoj sh Wikipediji i ništa više. Zanima me, zbog čega i sa kakvim ciljem je vraćeno na Grigorije Š, da ne nabrajam drugih pogrešaka u onom članku? Koji je to papa nosio naziv po kakvom slovu? Tako možemo dobiti i papa Franjo Ć. Tko vraća, neka prije malo pročita odnosnu literaturu i uvažava utemeljene promjene. Samo uporedite članak u sh Wikipediji sa odgovarajućim u Wikipediji na slovenskom jeziku, gdje je sve dokumentirano. Slično je na engleskoj Wikipediji, od koje većina drugih više ili manje kopira. Ako može na ovoj svatko "vraćati" pogrešno, na zdravlje! Ali to je bio u ovom slučaju pogrešno.--Stebunik (razgovor) 22:37, 22 siječanj-јануар 2014 (CET)

100000 članakaUredi

Šta misliš o tome da kada pređemo 100000 članaka uvedemo patroliranje skorašnjih izmena? --Kolega2357 Razgovor 15:48, 23 siječanj-јануар 2014 (CET)

Da li mogu da očekujem odgovor od tebe za patroliranje skorašnjih izmena ili ne?   --Kolega2357 Razgovor 13:08, 25 siječanj-јануар 2014 (CET)

AdminUredi

Pozdrav, oprosti što se možda mešam, ali pretpostavljam da bi ovo trebalo polako privesti kraju i zaključiti? :) --Igor Windsor (razgovor) 21:14, 24 siječanj-јануар 2014 (CET)

Administratorima je nepotreban Autopatroler status jer ga već imaju. --Kolega2357 Razgovor 08:52, 25 siječanj-јануар 2014 (CET)

Čemu ignorisanje kada ti se lepo kaže? --Kolega2357 Razgovor 09:18, 25 siječanj-јануар 2014 (CET)

fala puno druže! --Mladifilozof (razgovor) 00:05, 1 februar-вељача 2014 (CET)

100K članakaUredi

U redu je. Hvala. --Dcirovic (razgovor) 14:13, 25 siječanj-јануар 2014 (CET)

Hoćemo li za CheckUsere koristi naziv Čekjuzeri ili CheckUseri?   --Kolega2357 Razgovor 17:38, 25 siječanj-јануар 2014 (CET)

Da li možeš preko bota da obrišeš masovno neke MediaWiki poruke koje sam osvežio na translate wikiju?   --Kolega2357 Razgovor 15:10, 27 siječanj-јануар 2014 (CET)

Preveo sam ekstenziju rename za preimenovanje korisnika da li možeš da proveriš da je interface dobro preveden? --Kolega2357 Razgovor 15:20, 27 siječanj-јануар 2014 (CET)

Povijest Hrvata u Bosni i HercegoviniUredi

Da li možeš da središ članak ima dosta neprimerenog sadržaja. --Kolega2357 Razgovor 01:11, 31 siječanj-јануар 2014 (CET)

Ja ne znam zašti ti i dalje izbegavaš odgovore na neka pitanja ali to je tvoja stvar. [10] Pozivam te da glasaš.   --Kolega2357 Razgovor 10:43, 2 februar-вељача 2014 (CET)

Da li mogu odmah da zatvorim glasanje i da tražim aktivaciju na BugZilli?   --Kolega2357 Razgovor 10:55, 4 februar-вељача 2014 (CET)

Intefejz ili InterfejsUredi

Koja je od ove dve reči pravilnija za prevođenje?   --Kolega2357 Razgovor 12:40, 5 februar-вељача 2014 (CET)

Hoćeš li pogledati šta treba obrisati ovde na sh wiki sređivao sam interfejs na translate Wikiju. --Kolega2357 Razgovor 13:47, 5 februar-вељача 2014 (CET)

Da li je dozvoljeno na sh wiki da korisnik u imenu ima reči poput Četnik i Ustaša i slično? --Kolega2357 Razgovor 20:56, 5 februar-вељача 2014 (CET)

[11] Da li možeš da pomogneš u patroliranju ovde?   --Kolega2357 Razgovor 18:16, 8 februar-вељача 2014 (CET)

Imaš email od mene.   --Kolega2357 Razgovor 13:58, 12 februar-вељача 2014 (CET)

OversightUredi

Da li znaš zašto ovaj naziv i dalje nije preveden na Revizor za sh interfejs?   --Kolega2357 Razgovor 09:20, 11 februar-вељача 2014 (CET)

GlasanjeUredi

[12], [13] pozivam te glasaš ovde. Hvala u napred. Pozdrav!   --Kolega2357 Razgovor 22:59, 11 februar-вељача 2014 (CET)

UpomoćUredi

Postavila sam pogrešnu sliku na sh.wiktionaryju, a ne mogu je obrisati. Možeš li ti? Maria Sieglinda von Nudeldorf (razgovor) 20:14, 13 februar-вељача 2014 (CET)

Riješilo se. Maria Sieglinda von Nudeldorf (razgovor) 20:24, 13 februar-вељача 2014 (CET)

Mogu li odmah ici na BugZilli i traziti aktiviranje novih korisnickih grupa i patroliranje skorasnjih izmena? --Kolega2357 Razgovor 22:18, 13 februar-вељача 2014 (CET)

Korisnička pravaUredi

[14] Dodeli korisnik Igorwindsor prava patrolera. --Kolega2357 Razgovor 14:14, 14 februar-вељача 2014 (CET)

[15] Dodeli korisniku Oficir Stanivuk prava Autopatrolera. --Kolega2357 Razgovor 14:14, 14 februar-вељача 2014 (CET)

[16] Ovom korisniku treba dati bot zastavicu kao što ima i na većim Wikipedijama. --Kolega2357 Razgovor 11:00, 17 februar-вељача 2014 (CET)

[17] Daj ovom korisniku vraćačka prava. --Kolega2357 Razgovor 12:33, 21 februar-вељача 2014 (CET)

[18] Obriši ovo pogrešno sam otvorio. --Kolega2357 Razgovor 13:43, 22 februar-вељача 2014 (CET)

Kako se radi u Modul imenskom prostoru nije mi oko toga baš najjasnije?   --Kolega2357 Razgovor 20:07, 22 februar-вељача 2014 (CET)

Obriši mi flood flag.   --Kolega2357 Razgovor 20:18, 22 februar-вељача 2014 (CET)

MjanmarUredi

Možda ne bi bilo loše prebaciti Mianmar na Mjanmar jer bez ulaženja u jezične diskusije – tako trenutno stoji na bs/hr/sr. --Orijentolog (razgovor) 17:36, 17 februar-вељача 2014 (CET)

[19] Obriši sve MediaWiki poruke koje sam ovde popisao jer su odavno već nepotrebne. --Kolega2357 Razgovor 10:52, 18 februar-вељача 2014 (CET)

[20] Nesto zeza ovaj sablon jel mozes da ga popravis? --Kolega2357 Razgovor 10:59, 19 februar-вељача 2014 (CET)

Nistam trazio da ga obrises nego da ga popravis a to nije isto. --Kolega2357 Razgovor 11:08, 19 februar-вељача 2014 (CET)

Hvala ti što si mi dodelio prava patrolera, ali predložen sam i za vraćačka prava, a bez njih ne mogu lakše vraćati vandalizme i označavati dobre izmene. Da li bi mogao i to da uradiš?--Soundwaweserb (razgovor) 15:28, 21 februar-вељача 2014 (CET)

Hvala Ripper.--Soundwaweserb (razgovor) 16:04, 21 februar-вељача 2014 (CET)

S obzirom da se na ovim prostorima svašta da interpretirati na negativan način, kratko objašnjenje za komentar uz medalju – nagrada je za rad, a postoje određeni priobalni krajevi SFRJ u kojima se previše rada nikada nije cijenilo, pa tako ni u mojim. A za Crnu Goru sam svašta čuo, od viceva do zloglasnih logora za prisilni nerad. Eto. :) --Orijentolog (razgovor) 06:09, 22 februar-вељача 2014 (CET)

2A00:C440:20:F73:64AB:4B9F:7E51:F466Uredi

[21] Sakriti sve izmene ovog korisnika na članku koji je vandalisao juče se revertovalo na veliko. --Kolega2357 Razgovor 11:59, 23 februar-вељача 2014 (CET)

HideUredi

Please hide Special:Permalink/1815972. Kolega2357 reverted my revert and Kolega2357 reverted his revert. Southparkfan (razgovor) 13:33, 23 februar-вељача 2014 (CET)

[22] Ovu bi stranicu trebalo zakljucati trajno korisnik je poginuo. --Kolega2357 Razgovor 17:25, 25 februar-вељача 2014 (CET)

[23] Slažem se. --Kolega2357 Razgovor 17:30, 25 februar-вељача 2014 (CET)

Cite bookUredi

Postoji jedan problem sa šablonom {{Cite book}} koji nikako ne mogu riješiti sam. Ako se upiše autor i urednik, javlja se engleski prijedlog "In" kojeg sam namjeravao zamijeniti sa "u:", ali jednostavno nigdje ni u {{Cite book}} ili {{Citation/core}} ne pronalazim taj "In". Daj molim te potraži i zamijeni, izgubio sam toliko vremena tragajući pa ništa. --Orijentolog (razgovor) 16:07, 26 februar-вељача 2014 (CET)

Bolje je ipak bez "invoke" jer time se poništavaju svi dosadašnji prijevodi u {{Citation/core}}, ali taj "in" nikako i nigdje da iskopam gdje se krije... --Orijentolog (razgovor) 08:16, 27 februar-вељача 2014 (CET)
Ipak našao. :) --Orijentolog (razgovor) 08:31, 27 februar-вељача 2014 (CET)

Pročitaj na pijaci poruku [24].--Soundwaweserb (razgovor) 00:21, 27 februar-вељача 2014 (CET)

Gore ti je Soundwaweserb ostavio link pa idi na Metu ako možeš da se nebi dodatno zakuvalo tamo. --Kolega2357 Razgovor 10:50, 27 februar-вељача 2014 (CET)

Sanela Diana JenkinsUredi

Vidi, molim te, da li bi možda valjalo zaključati ovaj članak na nekoliko dana, dok anonimnog korisnika ne prođe žar pravljenjem nekonstruktivnih izmena. Pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 11:44, 27 februar-вељача 2014 (CET)

[25] Takođe treba sakriti ovu izmenu. --Kolega2357 Razgovor 11:46, 27 februar-вељача 2014 (CET)

Na koji način ukinuti oznake -{ }- masovno a pri tome da se šabloni ne diraju? --Kolega2357 Razgovor 13:28, 27 februar-вељача 2014 (CET)

[26] Hoćeš li se ti ikada pojaviti na BugZilli i jednom stati na stranu odbrane sh projekata. Prvo smo imali napada od strane Željka Todorovića a sada od trojice Stewarda. --Kolega2357 Razgovor 18:43, 1 ožujak-март 2014 (CET)

Daj mi flood flag. --Kolega2357 Razgovor 10:51, 2 ožujak-март 2014 (CET)

KorisniciUredi

Za ove korisnike koji ne govore sh. i odjednom updejtaju svoje korisničke stranice, shvatam da je odgovoran Dcirovicbot. Ali, imaš li možda neko objašnjenje za ženska korisnička imena u obliku "ime.prezime + broj" (npr. "Sanja.stamenkovic147"), koja su se takođe odjednom pojavila u ne baš malom broju? Je li to neki spam? --Igor Windsor (razgovor) 15:08, 5 ožujak-март 2014 (CET)

Obrisi mi flood flag. --Kolega2357 Razgovor 10:46, 6 ožujak-март 2014 (CET)

OK, završeno.--Soundwaweserb (razgovor) 15:32, 7 ožujak-март 2014 (CET)

Kao što sam i rekao, zasad ćemo se praviti da se ništa nije desilo, ovoga puta. Ali, znaš i sam da sam ja jako osjetljiv na to kad se netko (ne ja, ja sam ovdje nebitan, imaš slučajeve Koleginih napada na Berilca etc.) bezrazložno napada i kada se iznose lažne optužbe. Nisam reagirao jer sam involved party pa bi bilo neprimjereno, ali sljedeći put ću ti se obratiti bude li se ovo ponavljalo. Hvala :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:36, 7 ožujak-март 2014 (CET)

Dopuštenja za uporabu sadržaja - Дозволе за објављивање?Uredi

Bok OC Ripper,

Da li je moguće ponovno stvoriti stranicu Dozvole za objavljivanje po uzoru na hrvatsku i srpsku wikipediju, a gdje bi postavio dopuštenja za uporabu sadržaja tj. dozvole za objavljivanje sadržaja? Imam nekoliko dozvola koje bi htio postaviti na srpskohrvatsku Wikipediju. Pozdrav, SadarMoritz, 22:57, 7 ožujak-март 2014 (CET)

Nazad na stranicu korisnika "OC Ripper/9".