Arhiva
Arhiva
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


DiskusijaUredi

.

DatotekaUredi

Wikipedia nije repozitorij datoteka i fotogorafija, tako da bi sve što je slobodan sadržaj trebalo postavljati na Commons, a ne ovdje. Što se same datoteke tiče, autorska prava nad muzičkim djelima su vrlo, vrlo nezgodna stvar za analizirati zato što se istovremeno isprepliću autorska prava tekstopisca, autora glazbe, ali i izvođačka prava. To što je pjesma starija više od 100 godina znači samo da je njezin tekst slobodan sadržaj, dok je svaka zasebna izvedba podložna zaštiti autorskih prava. Sukladno tomu, trebalo bi to detaljnije istražiti prije potvrde statusa autorskih prava --Biljezim se sa štovanjem,Poe 02:22, 7 novembar 2016 (CET)

Trebalo bi, onda, pitati to udruženje za dozvolu za objavljivanje. Ukoliko ga oni daju, datoteka se može vratiti --Biljezim se sa štovanjem,Poe 03:12, 7 novembar 2016 (CET)

ZastaveUredi

Apsolutno se slažem, samo što statut Vojvodine ne nadjačava u tom kontekstu službenu uporabu u kontekstu Republike Srbije. S razlogom se iste nazivaju "službena" i "tradicionalna". Tradicionalna varijanta može se ubaciti negdje u članku i dodati u šablon, ali nikako se ne smije mijenjati s onom službenom. U članku Vojvođani je to manje sporono jer se radi o narodu, a ne o službenoj administrativnoj jedinici --Biljezim se sa štovanjem,Poe 02:35, 15 decembar 2016 (CET)

Što se mene tiče, slobodno. Dakle, nema problema da obje zastave stoje, ali mijenjati onu službenu s tradicionalnom mi djeluje smiješno. Ja se tog posla mogu uhvatiti u dogledno vrijeme, ali trenutno nemam vremena za nešto takvo jer bi istom trebalo malo detaljnije pristupiti da on bude smislen. Ako ti imaš volje, slobodno, ako ne, ostat će status quo dok se ne iznađe neko rješenje --Biljezim se sa štovanjem,Poe 02:41, 15 decembar 2016 (CET)
Zapravo nisam. Vratio sam izmjenu jer mi je bilo lakše srediti, ali, ako dobro pogledaš, vidjet ćeš da sam državnu zastavu dodao kao varijantu u šablonu ako se dopiše "state". Tako da se mogu koristiti obe. Što se pak tog entiteta tiče, isti nema državnu zastavu jer nije službeno priznat kao država tako da je, u tom slučaju, državna zastava zapravo ona neformalna, dok se u praksi prednost treba dati "običnoj" varijanti --Biljezim se sa štovanjem,Poe 02:45, 15 decembar 2016 (CET)

Oznake VKOSUredi

Verujem ja tebi da je on prekršio zakon jer je to njemu u prirodi. Nemam ja ništa protiv oznaka VKOS-a ali mora sve biti doneto u vojni zakon. Sticajem oklnosti znam da su hrvati imali to isto od 1995 do 1999 ali je njihov predsednik bio pametniji pa menjao vojni zakon i doneo u vojno zvanje u zakon pa je to postalo legitimno. Naš ustav i vojni zakon nigde ne pominju to a sadašnji predsednik to neće koristiti. To što si video je on doneo uredbu u odeći ali on na to nema pravo dok je ne ratifikuje parlament zato su ga masoni opomenuli. U svakom slučaju nepotrebno je jer je faktički zloupotrebio položaj i više neće postojati. Hrvati su se opekli pa je i njihovo zvanje povučeno 2002 iz vojnog zakona. Snake bgd (razgovor) 13:25, 25 juni 2017 (CEST)