English language.svg Don't speak Serbo-Croatian? Talk to us in English on our village pump.
Prije nego što počnete raditi na Wikipediji, preporučamo da pogledate stranicu Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta i kako se trenutno radi.

Također preporučamo da prije početka rada na Wikipediji pročitate sljedeće stranice:
Gnome-help.svg Kurs ili tečaj
Upoznajte se s osnovama Wikipedije!
Simple Information.svg Stranice za pomoć
Ovdje se nalazi sadržaj svih stranica za pomoć.
Internet-group-help-faq.svg Najčešće postavljana pitanja
Ovo je spisak najčešće postavljenih pitanja.
Notepad icon wide.svg Kako uređivati stranicu
Upoznajte se s osnovama uređivanja!
Sandbox.svg Igralište
Ovdje možete eksperimentirati.
Nuvola apps kuser.svg Pijaca
Ovo je forum za rasprave među korisnicima.
Unesco Cultural Heritage logo.svg Pet stubova Wikipedije
Upoznajte se s pet stuba koji određuju karakter Wikipedije.
Ambox warning yellow.svg Šta Wikipedia nije
Pogledajte čemu nije mjesto na Wikipediji.
Na stranici za razgovor se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu Insert-signature2.svg na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Nadamo se da ćete ovdje uživati, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni saradnik, Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobro došli na Wikipediju, projekt slobodne enciklopedije. Sretan rad!


PozdravUredi

Izabrani članak će svakako biti razmotren, jednom kada bude završen. Što se administratorskog mjesta tiče, za tako nešto ipak treba proći neko razumno vrijeme (par mjeseci) od prvog logiranja. --OC Ripper 13:53, 24 ožujak-март 2008 (CET)

PovijestUredi

Netko me se i sjeća... nevjerojatno. Da, bio je to onomad moj ambiciozan projekt... od kojeg nisam odustao. Tekst na sh.wiki čak ima i dodan još jedan pasus, ali nisam siguran kakav bi moj povratak stvorio odjek, odnosno kako bi sadašnja urednička struktura reagirala na određena sporna pitanja oko kojih su se nedavno vodili čvrsti sukobi i izvan Wikipedije :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:10, 31 svibanj-мај 2014 (CEST)