Pozdrav, Mogu sve uz Wiki! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Wikipedija jest, a što Wikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Wikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli!
If you don't speak Serbo-Croatian: This is the welcome message sent to new users of sh.wikipedia.

Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

--OC Ripper (razgovor) 17:54, 5 februar-вељача 2016 (CET)

RazgovorUredi

Pozz.Hvala veliko na pomoći oko korišćenja Wikipedie,jer sam nov u svemu ovome ali ću se snaći dobro... Mogu sve uz Wiki (razgovor) 18:36, 5 februar-вељача 2016 (CET) Izvinite ali mi nije jasno sto ste izmenili moju objavu za HBO??

Možete mi se ovde obratiti Mogu sve uz Wiki (razgovor) 14:22, 6 februar-вељача 2016 (CET)

HBOUredi

"HBO je kanal preko kojeg imaju razne serije,filmovi,kao i HBO extra koji čine emisije i drugi specijali.Nove epizode i premijere filmova se daju svake nedelje dok se ponekad daju i subotom ili radnim danima."

Rečenica nije bila gramatički uređena i ubačena je bez pravilnog konteksta. Npr. da je stajalo "Program HBO se sastoji prvenstveno od igranih filmova i TV-serija, što uključuje kako one napravljene u produkciji samog HBO tako i one napravljene od drugih studija." vjerojatno bi ostala. --OC Ripper (razgovor) 09:54, 6 februar-вељача 2016 (CET) Hvala na brzom odgovoru.Ispraviću tu greškicu.