English language.svg Don't speak Serbo-Croatian? Talk to us in English on our village pump.
Prije nego što počnete raditi na Wikipediji, preporučamo da pogledate stranicu Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta i kako se trenutno radi.

Također preporučamo da prije početka rada na Wikipediji pročitate sljedeće stranice:
Gnome-help.svg Kurs ili tečaj
Upoznajte se s osnovama Wikipedije!
Simple Information.svg Stranice za pomoć
Ovdje se nalazi sadržaj svih stranica za pomoć.
Internet-group-help-faq.svg Najčešće postavljana pitanja
Ovo je spisak najčešće postavljenih pitanja.
Notepad icon wide.svg Kako uređivati stranicu
Upoznajte se s osnovama uređivanja!
Sandbox.svg Igralište
Ovdje možete eksperimentirati.
Nuvola apps kuser.svg Pijaca
Ovo je forum za rasprave među korisnicima.
Unesco Cultural Heritage logo.svg Pet stubova Wikipedije
Upoznajte se s pet stuba koji određuju karakter Wikipedije.
Ambox warning yellow.svg Šta Wikipedia nije
Pogledajte čemu nije mjesto na Wikipediji.
Na stranici za razgovor se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu Insert-signature2.svg na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Nadamo se da ćete ovdje uživati, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni saradnik, Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobro došli na Wikipediju, projekt slobodne enciklopedije. Sretan rad!

CitatiUredi

Možda će ti Ripper dati bolji savjet, ali ako želiš primjer teksta s mnogo citata pogledaj moj tekst NDH. Ti su kod svog prevođenja koristio skraćene citate (tekst dinastija Tang) što ja izbjegavam.

Sada sam sredio tvoju grešku i napravio malenu novu u tekstu dinastija Tanga, ali iz moje promjene možeš vidjeti kako da središ greške u svojim citatima.

Poželjno je, ali nije obvezno na ovoj wikipediji pisati datume u stilu 18.6. 618. ili 18. juni/lipanj 618.. To ti je jedan od malenih kompromisa na sh wiki--Rjecina2 22:46, 5 srpanj-јул 2010 (CEST)

thanx za savjet. ja sam ih samo iskopirao s eng wikipedije jer su bili kratki i nisu zahtjevali prevođenje. a ovo za datume nije problem. lakše je pisati 6. nego lipanj :D