Pozdrav, Bu2nin! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Wikipedija jest, a što Wikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Wikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli!
If you don't speak Serbo-Croatian: This is the welcome message sent to new users of sh.wikipedia.

Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

--OC Ripper (razgovor) 20:02, 16 студени-novembar 2014 (CET)

Novine uredi

Poštovani,

ja sam članak, osobno, obrisao jer je on već jedno bio obrisan tako da nisam baš najupućeniji u situaciju. Shodno tome, smatram da je bolje da se obratite kolegi koji je prvi obrisao članak. Ipak, da ne ispadne da nisam niti pogledao što brišem, nitko na Wikipediji ne spori da navedeni list ima svoj lokalni značaj, ali ono što je sporno jest je li taj lokalni značaj dovoljan za Wikipediju. Kolega (Igor, ako se ne varam) procijenio je da nije, a ja se, na prvu, moram s njim složiti. Slična rasprava se davno vodila oko godišnjaka nekih srednjih škola. Svakako, preporučio bih da se obratite kolegi koji je izvorno pobrisao članak i vjerujem da će vam on dati nešto konkretnije informacije. Lijep pozdrav! --Biljezim se sa štovanjem,Poe 20:56, 17 студени-novembar 2014 (CET)


Poštovani,

kako sam prvi put promislio da se radi o grešci, sada nastavljam razgovor sa vama, sa nadom da ćete vi uključiti vašeg kolegu, jer iskreno i ne znam kako da dodam još korisnika u ovaj razgovor. Poredeći lokalni list, koji ima kulturu usko vezanu sa Gradom teatrom, Trgom pjesnika i drugim kulturnim manifestacijama u Budvi, koji već postoje na wikiju, sa školskim godišnjakom je, blago rečeno, uvrijedljivo. Ja bih želio članak opet postaviti, ako ste vi saglasni, a u konsultaciji sa kulturnim sekretarijatom Opštine bismo zakačili još materijala, kada nalog stekne mogućnost za kačenje sadržaja.

Lijep pozdrav, Petar Vasović

Članak je bio prekratak i ne ispunjava uvjete o relevantnosti (drugim riječima nije dovoljno poznat da bi se o njemu pisalo). --Munjanes (razgovor) 13:37, 19 студени-novembar 2014 (CET)