Hvala onom ko je dodao veze i ostalo na uneti tekst. Nov sam, to mi je prvi tekst, i nisam se snašao sa vezama. Biće bolje, nadam se. Sada vidim - Igorwindsor, HVALA!

Nestao tekst... uredi

... koji sam juče postavio i jutros se pojavio - dusan andjelkovic knjizevnik

Neko ga sredjuje? Nekom smeta?

Tekst se sad nalazi ovde: Душан Анђелковић (писац). Naime postoji mogućnost da će biti napisani članci i o drugim osobama istog imena i prezimena, pa je dobro razlikovati ih po odrednici u zagradi. Napravljena je i posebna stranica o prezimenu Anđelković. Obe su stranice slobodne za dalje uređivanje i dorađivanje. Pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 18:28, 4 decembar-просинац 2013 (CET)

Očevo ime je izbačeno... uredi

... a to je, posle godina rodjenja, prva odrednica kojom se razlikuju ovde, na primer Dušan Andjelković fudbaler i DA, Dimitrija, 1910 - pisac. Onda, književnik je preciznije od pisac jer pisac je autor svake knjige, a književnik iz oblasti književnosti.

Hvala na odgovorima i naporu da mi pomognete. Andjelkovuć

Šta bliže određuje knjigu jednog književnika? uredi

Naslov, izdavač, godina izdanja, ovde i link na izdavača ako je knjiga u katalogu (novija), ili na biblioteku koja je ima, kao dokaz da knjiga postoji. Bibliotečki COBISS.SR-ID je podatak kada uđete u mrežu bibblioteke, a ISBN broj knjige prihvata i Gugl – ISBN 86-379-0346-0 je Apisova ruža i Gugl na osnovu broja daje gde je ima u prodaji.

Mislim da samo godina ne može da bude bliži podatak za knjigu jer najvažniji svetski događaji nemaju veze sa samom knjigom, čak ni istorijskom jer piše o prethodnim događajima...

ХВАЛА

на помоћи. Ако треба још нешто, напишите. Миливој Анђелковић