Upozorenje uredi

Na žalost Vaši dosadašnji dodaci na sh wiki su bili revertirani. Zamolio bih Vas ako smatrate da su naši podaci, kao oni na primer demografski o Kosovu pogrešni ili čak protusrpski da taj problem prvo rješite na srpskoj wikipediji pošto su oni identični tamošnjim podacima. Ako oni prihvate Vaše podatke kao istinite postoji realna šansa da oni budu prihvaćeni i na ovoj wikipediji !?

U međuvremenu bi Vas zamolio da se suzdržite od sličnih promjena podataka na sh wikipediji pošto oni graničeni s nacionalističkim vandalizmom koji je ovdje najstrože zabranjen--Rjecina2 12:33, 7 rujan-септембар 2011 (CEST)


Ovo je razgovorna stranica s anonimnim korisnikom koji još nije napravio račun ili ga ne koristi. Zbog toga moramo da koristimo brojčanu IP adresu kako bismo identifikovali njega ili nju. Takvu adresu može dijeliti više korisnika. Ako ste anonimni korisnik i mislite da su vam upućene nebitne primjedbe, molimo Vas da napravite račun ili se prijavite da biste izbjegli buduću zabunu sa ostalim anonimnim korisnicima.