Pozdrav, Rozalin! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu OOjs UI icon signature-ltr.svg na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

English language.svg Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

PozdravUredi

Uz uobičajenu dobrodošlicu, moram iskazati zadovoljstvo što ova Wikipedija dobija novog korisnika s prethodnih vikipedijskim iskustvom.

A što se preuzimanja vlastitih materijala s drugih Wikipedija tiče, to neće nimalo škoditi. Naprotiv. :)

--OC Ripper 11:04, 20 decembar-просинац 2006 (CET)

Rozalin, dobrodošla. Bez problema je moguće prebacivati sadržaje sa drugih srednjojužnoslovenskih Vikipedija. Isto tako, sve se i odavde može preuzimati. Pozdrav i svako dobro. --Poki 15:23, 20 decembar-просинац 2006 (CET)

ČestitkaUredi

Sve najbolje u 2007. godini. --OC Ripper 12:19, 29 decembar-просинац 2006 (CET)

Takođe, i ja tebi želim sve najbolje u nastupajućoj godini. Puno pozdrava! :)) --Poki 00:44, 30 decembar-просинац 2006 (CET)

MolbaUredi

Pozdrav, Rozalin. Želeo bih te zamoliti, ako imaš vremena, da pogledaš članak Arhita, odnosno njegove odeljke pod naslovom "Matematika" i "Arhitina kriva". Taj članak, koji zapravo nisam sam napisao, nego sam ga samo preveo s drugih Wikipedija, govori o jednom antičkom filozofu, koji se međutim bavio i matematikom. Kako o matematici ne znam ništa, sasvim je moguće da ti delovi članka, onako kako sam ih ja razumeo (i preveo), možda i nemaju baš nekog smisla zbog mog nepoznavanja tematike. Naime, one formule sam samo prekopirao, ali objašnjenje tih formula možda nisam dobro razumeo, pa bi bilo dobro da, kad budeš mogla, baciš pogled i ispraviš eventualne greške. Hvala mnogo i pozdrav još jednom. --Igor Windsor 17:57, 24 siječanj-јануар 2007 (CET)

Hvala! --Igor Windsor 10:53, 26 siječanj-јануар 2007 (CET)