Slika Uredi

Žena je krajnje zgodna, tu nema dileme, međutim - slike koje si postavio, druže, krše autorska prava. Osim što sumnjam da si ti autor slika, ne sadrže dovoljno informacija da se to može provjeriti. Tu imamo dvije solucije - ili sam u pravu ja pa slika temeljem politike o živim osobama ne može na Wikipediju (PU ne vrijedi za lako nabavljive slike živih osoba), ili su u pravu ti pa je slika doista u javnom vlasništvu. Ako je ovo potonje, onda postoji Wikimedia Commons, gdje tu sliku treba postaviti, a ne ovdje. Wikipedija nije fotoalbum --Biljezim se sa štovanjem,Poe 20:56, 2 rujan-септембар 2015 (CEST)

Posljednja uvreda koju si provukao, samo da znaš :) I da, ovo je upozorenje :) Što se fotoaparata tiče, ja kad uzmem sliku fotoaparatom, ona je visoke rezolucije. S druge strane, kad nađem sliku na webu, ona je nerijetko male rezolucije. No kažem, ako je tvoj fotoaparat, imaš Commons, postavi sliku tamo i problem riješen. Sa mnom se ne moraš uopće baviti :D --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:03, 2 rujan-септембар 2015 (CEST)

Bila je konstatacija, ispravna. Ako si se uvredio tvoj problem. Ako misliš da svako ima vremena da sedi na Wikipediji po ceo dan i uči šta su Commons i ostala s*anja, varaš se. Znam da je tebi to zanimljivo ali ja imam par članaka koje održavam i nemam nameru da gubim život učeći bilo šta o wikipediji. I ovo radim kao svoj mali doprinos a ne kao neko izdr*avanje s tobom ili bilo kim. Ako si toliko brižan da sve bude po tvojim merilima ("Osim što sumnjam da si ti autor slika" - ko si ti da sumnjaš!!!) mogao si sam da je prebaciš na commons ili kako se već to zove i da učiniš nešto korisno i pametno a ne da brišeš slike i prosipaš neku svoju besmilsnu logiku... molim te prestani da sumnjaš i idi bavi se nečim pametnijim, mojih par članaka ostavi na miru.

I samo da dodam, i prethodne slike koje sam uploadovao si obrisao s ko zna kojim objašnjenjem a isto sam ih ja slikao i bile su velike rezolucije, ali si rekao da se "ne zna da li je to Jelena Đurović". Onda sam ti uploadovao svoju sliku sa sajta na kojem piše da je to Jelena Đurović, e onda ti ni to nije valjalo jer je mala rezolucija... jbt, odmori malo.

Isto kao što će moj blok tebe, eventualni, biti potpuno ispravan :) Svakako, poanta je da je nama kao zajednici drago da imamo ljude koji doprinose Wikipediji, međutim nekonstruktivni doprinosi nisu dobrodošli. Pravila i politika oko slika su davno uređene i nastojimo se držati toga, bez iznimki. Uz to, postoji nešto što se zove autorsko pravo, a onakvo postavljanje slike to direktno krši. Nadalje, na ovoj Wikipediji nema "tvojih" članaka i nitko nikome ne brani da diraju tuđe radove; dapače, pisanjem na Wikipediji pristao si na to. Što se slike tiče, tvog života (a vidim, veleban je život osobe koja asteriskom skriva svoju vulgarnost) i svega ostalog, moj stav, stav ove Wikipedije i pravila te prakse je jasan - Wikipedija nije fotoalbum i poštuje autorska prava. Ako je slika doista u javnom vlasništvu, bilo koja slika, onda ju uredno postavi na Commons (ako upotrijebiš mozak na ukupno 3 minute, mislim da tvoj velebni život može podnijeti gubitak od tri minute ako ti je toliko stalo) i sa mnom se uopće ne moraš baviti. Ako ne, meni je žao, ali slika će svaki puta biti obrisana, a ako bude potrebno, poduzet će se i strože mjere (poput zaključavanja članka na određeno vrijeme)
Prethodne slike su obrisane bilo jer su bile suprotne pravilima označavanja slika, bilo jer... kao što rekoh, trebaju ići na Commons, a ne ovdje --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:18, 2 rujan-септембар 2015 (CEST)

Brisanje sadržaja stranice za razgovor Uredi

Prema aktualnoj praksi, brisanje sadržaja sa stranice za razgovor nije dozvoljeno. Slobodan si ju arhivirati, ali brisanje i uklanjanje se reverta --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:18, 2 rujan-септембар 2015 (CEST)

Što se tiče poruka i sadržaja sa stranice za razgovor korisnika dosadašnja praksa je pokazala suprotno od toga da je brisanje zabranjeno. Ako korisnik recimo ukloni poruku koju mu je drugi napisao, to se može shvatiti kao indikacija da je poruka primljena k znanju. Svako dobro želim. --Biblbroks (razgovor) 19:18, 12 rujan-септембар 2015 (CEST)