Pozdrav, Intermedichbo! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Vikipedija jest, a što Vikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Vikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli! Biblbroks 11:00, 12 siječanj-јануар 2012 (CET)




Jos jedared da koliko god mogu ucinim ovu poruku sto licnijom - zelim najtopliju dobrodoslicu ovde. --Biblbroks 11:00, 12 siječanj-јануар 2012 (CET)

Način rada uredi

Kao i u nekim drugim južnoslavenskim wiki projektima tako se i ovde držimo pravila da se u sažetku,a ne na stranici za razgovor napiše s koje wiki je neki tekst kopiran na ovu. Nadam se da Vas činjenica što se ovde držimo recipriteta prema drugim wiki projektima neće sprečiti u Vašem poslu :)--Rjecina2 16:57, 13 siječanj-јануар 2012 (CET)

Samo zato što je tako prostije, a mislim da nema nikakve smetnje da se to radi i na razgovorStrani. --Biblbroks 18:55, 13 siječanj-јануар 2012 (CET)
Oznaka u sažetku se ne može pobrisati, za razliku od one na stranici za razgovor.
Ovde sam radi druge sitnice...
Trebalo bi kategorije tekstova bez obzira na li su oni sami napisani na ćirilici ili latinici pisat na latinici--Rjecina2 12:45, 14 siječanj-јануар 2012 (CET)

Prijenos uredi

Nema problema. --OC Ripper 21:19, 17 siječanj-јануар 2012 (CET)

Pozdrav, ako ti bude trebala pomoć sa prevođenjem nekih dužih članaka o medicini možeš se javiti meni :) --Duma (razgovor) 10:58, 18 novembar 2016 (CET)Odgovori


Prijevod teksta nagrade uredi

"Godine 2015. bili ste jedni od glavnih 300 medicinskih urednika na svim jezicima Wikipedije. Hvala od Wiki Project Med Fondacije za pomoć pri pružanju besplatnih, potpunih, preciznih i ažurnih zdravstvenih informacija javnosti. Uistinu cijenimo Vas i vitalno djelo koje činite! Wiki Project Med Foundation je korisnička grupa čija je misija poboljšati naš zdravstveni sadržaj. Razmislite o tome da nam se pridružite ovdje, nema nikakvih povezanih troškova, i voljeli bismo i dalje surađivati."

Nadam se da je ovo na brzinu pomoglo. --OC Ripper (razgovor) 12:53, 12 januar 2017 (CET)Odgovori

Izvini, ne vidjeh poruku. Sada sam malo zaokupljena završnim ispitima, javim se kada budem imala vremena. Lijep pozdrav. --Duma (razgovor) 10:37, 14 januar 2017 (CET)Odgovori