Razgovor o kategoriji:Šabloni Republike Srpske

Mislim da je malo glupo imati ovaj šablon na ovako ozbiljnoj wikipediji. --Munjanes (razgovor) 01:32, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)

Ovo nije šablon nego kategorija. To je prvo. Drugo, mada u njoj stvarno jest bućkuriš članaka, ne vidim razloga zašto bi ju se brisalo? Treba se samo srediti da u istoj budu samo šabloni i to je to --Biljezim se sa štovanjem,Poe 01:53, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
Svejedno, zašto sve ne prebaciti u kategoriju BiH? --Munjanes (razgovor) 02:25, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
Ako ima dovoljno šablona da se razdvoje, ona postoji opravdanost za kategorijom koja bi, istinabog, valjala biti potkategorija unutar navedene (ako već nije) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 03:09, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
Edgar Allan Poe, pročišćeno je.
Munjanes, meni je puno glupo da se na ozbiljnoj Wikipediji politiziraju ovako banalne stvari kao što je kategorizacija na geografsko-političkoj bazi. Ovo je potkategorija Bosanskohercegovačkih šablona, a da sve prebacujemo tamo onda komodno možemo i na Evropske šablone. Ukoliko se nakupi dovoljno šablona napraviti će se kategorija i za šablone SAO Krajine, a ne da mi se gomilaju u kategorijama hrvatskih i historijskih. --Orijentolog (razgovor) 03:19, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
@Orijentolog: - idi spavat i pusti me na miru :P Maltretiraš pošten svijet u 3 ujutro sa svojim mućkim provokacijama :D (btw, I second everything you said) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 03:23, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
Nazad na stranicu "Šabloni Republike Srpske".