Razgovor o šablonu:Na današnji dan/18.11.

Izbačeni uredi

Izbacio si Vukovar i Twaina. Za Twaina ću sljedeći tjedan malo pogledati koliko puta je u šablonu.--Rjecina2 (razgovor) 18:22, 28 decembar-просинац 2014 (CET)

Izbacio sam Vukovar? o.O Molim? o.O Što se Twaina tiče, isto kao i s Verdijem, njegovo marginalno poznato djelo o kojem nemamo članka nije jednako važno kao prvi zvučni animirani film, koji se uči i u školama. Ima Twain i Hucka i Toma i Kraljevića i prosjaka pa i Jenkija koji su znatno važniji i koji se mogu negdje ubaciti --Biljezim se sa štovanjem,Poe 18:26, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Vidiš to što se uči u školama za mene čini taj događaj potpuno nevažnim pošto ga polupismene osobe znaju.--Rjecina2 (razgovor) 18:53, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Pa ćeš staviti djelo koje ni studenti engleske književnosti ne znaju, o kojem nemamo članak i koje je čak i za opus Marka Twaina (a to je najuži spektar značaja) potpuno beznačajno? Mislim, toliko o tvom poznavanju umjetnosti, ali ne budi smiješan. Velebna djela poput Toma Sawyjera, Hucka Finna ili Kraljevića i prosjaka su izostavljena, a stavljamo nešto marginalno? To je nepravda prema autoru --Biljezim se sa štovanjem,Poe 18:56, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Nazad na stranicu "Na današnji dan/18.11.".