Razgovor:Wisdom Warriors

Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Wisdom Warriors.
Rad na člancima


Obavezno stavite potpis kada pišete --FranjaBez (razgovor) 12:01, 12 oktobar-листопад 2013 (CEST)

Predloženo brisanje uredi

Članak verovatno sam po sebi ne ispunjava kriterije za enciklopediju, no moram priznati da ja sa zanimanjem (makar ne i s prevelikim razumevanjem) pratim ovu recentnu pojavu članaka u vezi s Ving Čun-om (ako sam dobro napisao) i sličnim temama na sh.wiki, pa ne bih voleo da se autore tih članaka obeshrabri i odvrati od daljih doprinosa na tu temu. Zato bi se, umesto brisanja, možda moglo razmisliti o tome da ovo eventualno predstavlja klicu nekog budućeg članka na temu npr. "Borilačke veštine u bivšoj SFRJ" ili "Borilačke veštine u Srbiji" ili takvo štogod. --Igor Windsor (razgovor) 16:59, 23 oktobar-листопад 2013 (CEST)
Tema je interesantna i neobrađena, to svakako, ali mislim da reklamiranje klubova nema pretjeranog smisla... bavim se i ja tae-kwon-doom, ali mi ne pada napamet pisati o jednom lokalnom klubu, koji ima jako puno medalja i svega ostalog, ali smatram da ne udovoljava Wikipedijinim kriterijima --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:15, 23 oktobar-листопад 2013 (CEST)


Poštovani čitaoci,uređivači i ostali

Očigledno će ova stranica biti obrisana bez obzira na sve. U nekim ranijim "razgovorima" koje sam imao sa "uređivačima" koji su brisali i ranije ovu stranicu, naveo sam primere stranica više sportskih klubova koje su mnogo gore sastavljene od ove a definitivno su "reklama". Naravno te stranice nisu nikada obrisane. Uglavnom su to neki lokalniji od lokalnih fudbalskih ili drugih klubova. Neko je rekao da stranica zadovoljava kriterijume ako ima medijsku podlogu tj. ako postoje linkovi koji vode do članaka koje su mediji objavljivali o klubu, tv emisije i drugo. Wing Chun (romanizacija)nije tolika novost na ovim našim prostorima ali jeste tačno da tek u poslednje vreme nastaje pojava wiki stranica na tu temu. Klub koji je jedini internacionalni predstavnik Srbije na Vušu takmičenjima u najmanju ruku zaslužuje da ima stranicu i ovde. Ali to je samo moje mišljenje koje ne mora biti prihvaćeno. Pozdravljam sve koji su na bilo koji način učestvovali u razgovorima i brisanju sadržaja ove stranice. Želim svima da se zahvalim i poželim mnogo sreće i uspeha u radu. Srdačan pozdrav --109.93.223.34 12:17, 8 studeni-новембар 2013 (CET)

Ali nije rešeno da će se članak brisati. --Igor Windsor (razgovor) 20:31, 9 studeni-новембар 2013 (CET)
Nazad na stranicu "Wisdom Warriors".