Razgovor:Kosovski mit

Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Kosovski mit.
Rad na člancima


Неутралност uredi

Овај чланак је дефиниција пристрасности.....Жалосно...тиме је и моја одлучност да помогнем овом пројекту и да пребацим који чланак са српске вики дефинитивно срушена:(--Ivan VA (razgovor) 03:07, 5 april-травањ 2012 (CEST)

Jel` bi mogla konkretna zamerka da se dobije? Kako bismo moglo da se popravi što ne valja? Svako dobro želim, --Biblbroks (razgovor) 16:07, 5 april-травањ 2012 (CEST)

Samo da napomenem da Knez Lazar Nije poginuo u boju, nego je po povratku Bajazita sina Sultana Murata koji je poginuo na bojnom polju zatekao Kneza Lazara Koji se pričešćivao i zahvaljivao Bogu na pobedi 1389 godine. A o toj Pobedi, tačnije nerešenoj pobedi, zabeležili su Turski Hroničari iz tog perioda a do kojih se podataka nedavno došlo tako što je nekolicini ljudi bio dozvoljen pristup samo jednom malom fragmentu spisa koji datira iz tog doba i nalazi se u Turskim zapečaćenim arhivima koji se postepeno obelodanjuju.

Koga zanima prava istina, može samo da šokira jer Srpska istorija se sa nekim razlogom krivi i uništava!!!

Овај чланак је писао неко ко са намером кривотвори историју Србског народа! Тендециозно и нестручно !

Potpuna sramota za svakog ko se trudio ikada da napravi objektivan članak na wiki-ju, a samim tim što počinje imenom Mit, ili se bitka nije odigrala a mi "zli srbi" smo i to izmislili... ne znam gde bih pre staio zamerku objektivnosti i istorijskoj tačnosti. ali ne čudi me, ima masa ovakvih članaka o nama pa i na wikiju... šteta što se wiki koristi za raspirivanje mržnje. pozdrav svima Niko


Kompa, zeznuo si se ,,Ovamo, onamo nije napisao Njegoš, nego Davorin Jenko, koji je komponovao Bože Pravde...Pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Onamo,_%27namo!

Pesmu je napisao knjaz Nikola, a komponovao ju je Davorin Jenko. --Mladifilozof (razgovor) 12:56, 3 januar-сијечањ 2015 (CET)
Nazad na stranicu "Kosovski mit".