Razgovor:Ivan Pavletić

Ne mislim da se radi o reklami. Čini se da je taj čovek neki film snimio, koliko god niskobudžetni bio, i da ih ima nameru snimati još, pa ne vidim zašto o tome ne bi postojala informacija na wikipediji. Slažem se, pak, da članak treba doraditi, no u međuvremenu bolje i ovakva informacija nego nikakva. --Igor Windsor (razgovor) 14:34, 21 studeni-новембар 2013 (CET)

Koliko je namjeravanih filmova bilo, ne bismo imali prostora za sve njih. Ne znam, meni ovo djeluje kao samopromocija osobe koja je anomnimna i nepoznata, ali ima prostora da se "hvali" kako o njoj postoji članak na Wikipediji pa to koristi kao nekakvu referencu --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:29, 21 studeni-новембар 2013 (CET)
Pokušaću u narednim danima preraditi članak tako da zadovoljava osnovne enciklopedijske kriterije. Pri tom priznajem da sam možda u konfliktu interesa, tj. priznajem svoje zanimanje za sve teme koje se tiču starog Rima, pa tako i pada Rimskog carstva. Dakle, smatram da čovek koji je snimio film 476 A.D. ispunjava notability criteria. --Igor Windsor (razgovor) 02:52, 23 studeni-новембар 2013 (CET)
OK, kad središ budemo sve vidjeli :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 11:40, 23 studeni-новембар 2013 (CET)
Nazad na stranicu "Ivan Pavletić".