Razgovor:Bitka na Rovinama

Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Bitka na Rovinama.
Rad na člancima


Revert rat uredi

Ajde sada lepo da mi korisnici koji ubacuju u tekst lažne tvrdnje objasne svoje akcije pre nego što počnem svih blokirat radi vandalizma.

Budite ljubazni pa navedite ovde kako je moguće da Otomansko Carstvo opsjeda Vizantijski glavni grad to jest nalazi se Otomansko Carstvo se nalazi u ratu s Vizantijskim Carstvo istovremeno dok Otomansko Carstvo i Vizantijsko Carstvo u savezu vode zajednički rat protiv Vlaške.

To piše u tekstu koji vraćate pa je stoga dužnost onoga koji to vraća u tekst da objasni tu tvrdnju.--Rjecina2 (razgovor) 10:35, 16 februar-вељача 2013 (CET)

Informacije radi, ovdje je tekst s en.wiki na kome se spominje i bizantski car u Seru 1394. i blokada Carigrada. --OC Ripper (razgovor) 10:39, 16 februar-вељача 2013 (CET)

Rječina, dovraga, prekini prijetiti, koji ti je vrag?! :S Nisi ti ovdje da prijetiš, ako si administrator, tu si da rješavaš probleme, ne da ih stvaraš! Prekini, pobogu :S --Biljezim se sa štovanjem,Poe 10:43, 16 februar-вељача 2013 (CET)
O sramote sada sam stvarno napravio veliko sranje. Tekst govori o svemu drugome samo ne o bitci.
Moja greška. Idem offline na 7 dana.--Rjecina2 (razgovor) 10:48, 16 februar-вељача 2013 (CET)
Nema potrebe da se pravi prevelika drama oko ovoga. Ko radi taj i greši. Kada je u pitanju ovaj članak tu čak nije u pitanju naročito velika greška niti sramota. Tvoj trud da prekontrolišeš članak prekopiran sa druge vikipedije je dostojan poštovanja. Međutim to se nažalost ne može reći za sistematsko nepridržavanje pravila wikipedije i zloupotrebu ovlašćenja kojima raspolažeš. --Antidiskriminator (razgovor) 17:59, 16 februar-вељача 2013 (CET)
Nazad na stranicu "Bitka na Rovinama".