Razgovor:Gjakova

(Preusmjereno sa stranice Razgovor:Đakovica)
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Gjakova.
Rad na člancima


a srbi koji su proterani iz Đakovice? Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik 195.178.36.120 (razgovordoprinosi)

slobodno ubaci podatke o tome u članak, Wikipedija funkcionira po principu samodoprinosa.--Mladifilozof 07:02, 28 ožujak-март 2010 (CEST)

djakovica uredi

Djakovica je jedini grad u Evropi koji je u etnicki ociscen nasiljem i u prisustvu snaga UN. Odnos medjunarodne zajednice i vlasti samozvane drzave Kosova prema Djakovickim Srbima je nepromenjen i posle 12 godina , a vikipedija ne prihvata nijedan tekst koji bi onima koji zele da saznaju istinu verovatno bio interesantan.Djakovicanka Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik 178.222.24.7 (razgovordoprinosi)

Kosovski Albanci uredi

Znam da je u Srbiji za kososvske Albance i opcenito Albance u Jugoslaviji uvrijezeno ime "Siptari", no mislim da je to jedan rasisticki izraz i na jednom internacionalnom projektu koji siri razumijevanje medju ljudima kao sto je Wikipedija uistinu mu nije mjesto. Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik 78.51.11.151 (razgovordoprinosi)

Nazad na stranicu "Gjakova".