Radio Futog je državna regionalna radio stanica iz Futoga koja emituje svoj program na teritoriji opštine Novi Sad u okviru КC-a "Mladosti" Futog.

Radio Futog
Vrsta emitiranja regionalna i
putem interneta
Zemlja  Srbija,
Flag of Vojvodina AP Vojvodina
Razina državna radio-stanica
Početak emitiranja 20. jun 1995.

Osnivanje i prve godine radaUredi

Radio Futog je osnovan 20. juna 1995. godine. Program Radija Futoga se emituje 24 časa na frekvenciji 99,5 Mhz.

Informativni, muzički, zabavni i komercijalno-marketinški program su osnova programske koncepcije Radija Futoga. Na talasima radija intenzivno se emituju servisne informacije od značaja za regionalno područje slušanost radija doseže oko 30 km u poluprečniku i pokriva u celosti teritoriju opštine Novi Sad i Beočin.

Popodnevni i večernji program je baziran na interesantnim informacijama iz sveta muzike, filma, kulture a zastupljene su i servisne informacije u vidu najava za sutrašnji ili predstojeće dane.

Radio Futog je podržao i medijski propratio brojne projekte a kao radio stanica sa dugom tradicijom i respektabilnom slušanošću, koja je u stanju da isprati sva dešavanja.

Radio Futog se emitije uživo. Radio Futog je radio-stanica koja emituje informativno-komercijalni program čiju programsku politiku, uz stariju narodnu muziku, čine gradske vesti i informacije o dešavanjima u sportu i kulturi.

PovezanoUredi

ReferenceUredi

Spoljašnje vezeUredi