Otvori glavni meni

Radio Futog je bivša državna lokalna radio stanica iz Futoga koja je emitovala svoj program na teritoriji opštine Novi Sad u okviru КC-a "Mladost" Futog.

Radio Futog
Vrsta emitiranja regionalna i
putem interneta
Zemlja  Srbija,  Vojvodina
Razina Državna radio-stanica
Početak emitiranja 20. jun 1995. — 18. avgust 2016.

Sadržaj/Садржај

Osnivanje i prve godine radaUredi

Radio Futog je osnovan 20. juna 1995. godine, a svoj program je emitovao u kontinuitetu 21 godinu. Program Radio Futoga se emitovao 24 časa na frekvenciji 99,5 MHz sve do 18. avgusta 2016. godine.

Informativni, muzički, zabavni i komercijalno-marketinški program bili su osnova programske koncepcije Radio Futoga. Na talasima ove radio stanice intenzivno su se emitovale servisne informacije od značaja za lokalno područje slušanost radija koji je dosegao oko 30 km u poluprečniku i pokrivao je u celosti teritoriju opštine Novi Sad i Beočin.

Popodnevni i večernji program bio je baziran na interesantnim informacijama iz sveta muzike, filma, kulture a bile su zastupljene i servisne informacije u vidu najava za sutrašnje ili predstojeće dane.

Radio Futog, je bila radio stanica sa dugom tradicijom i respektabilnom slušanošću, koji je podržao i medijski propratio brojne projekte i manifestacije.

Vidi jošUredi

ReferenceUredi

Spoljašnje vezeUredi