Wikipedija:Zahtjevi za dodjelu administratorskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Protiv 2: Odgovori
Red 109:
 
Žao mi je što tako kompetentan suradnik u sklopu ovoga izbora mora čitati određene neprimjerene komentare i svojevrsne projekcije, ali oni se zapravo mogu očekivati u gotovo svakom izboru, a vjerujem i da se za vrijeme administrature na sr.wiki "nauživao" svakojakih primjedbi na svoj rad (da se razumijemo, ne kritiziram samu sr.wiki, nego govorim općenito – svaki će administrator prije ili poslije naići na neku kritiku, konstruktivnu ili manje konstruktivnu, to je već aksiom). Ako i dalje ima snage i volje za takav rad na Wikipediji, to je stvarno vrijedno divljenja. Aco, sretno ti u novoj ulozi! --[[Korisnik:Neptune, the Mystic|<span style="font-family:'Old English Text MT', 'Microsoft Sans Serif', sans-serif; color:#000099;">'''Neptune'''</span>]] <span style="font-family:'Old English Text MT', 'Microsoft Sans Serif', sans-serif; color:#330080;">'''🕉'''</span> [[Razgovor sa korisnikom:Neptune, the Mystic|<span style="font-family:'Old English Text MT', 'Microsoft Sans Serif', sans-serif; color:#660066;">'''the Mystic'''</span>]] 09:35, 14 decembar 2022 (CET)
 
:@[[Korisnik:Neptune, the Mystic|Neptune, the Mystic]], budući da si i ti svojedobno "napustio" hr.wiki uz poruku "💊 Ovaj suradnik napustio je projekt zbog uznemiravanja! 💊" i korištenjem "💊" implicirao da sam te ja osobno uznemiravao, možeš li možda ti dati diff ili screenshot s Discorda gdje sam tebe osobno uznemiravao prije nego što si napustio hr.wiki? Koliko znam, za razliku od Ace, s tobom nisam prozborio ni jednu jednu riječ. Ni uznemiravajuću ni bilo kakvu drugu. Ne možeš? Ako ne možeš, onda se postavlja pitanje koliko Aci pomaže podrška "boyband" kolege u laganju? [[User:Imbehind|<span style="display:inline;white-space:nowrap;box-shadow:#aaa 4px 4px 4px"><b style="color:#fc0;background:#16b"> Imbe </b><b style="color:#16b;background:#fc0"> hind </b></span>]][[User talk:Imbehind|<b>💊</b>]] 17:41, 20 decembar 2022 (CET)
 
{{komentar}} Aca je istinski wikipedist koji nema ukaljan ugled na bilo kojem od projekata u kojima sam aktivni učesnik i član zajednica Wikipedije na bosanskom, srpskom hrvatskom i engleskom jeziku. U ovom kratkom vremenu koliko ga poznajem uvidio sam da se radi o bistrom kolegi koji ima jaku volju i energiju za unapređivanje projekata. Osim toga radi se o kolegi koji je do sada pokazao integritet kao wikipedist ali i kao čovjek kosmopolitanskih vrijednosti koji prihvata sve druge i za par godina koliko ga poznajem kao kolegu na projektima rijetko da sam vidio bolji odnos prema novim korisnicima. Nažalost ne mogu glasovati, ali osobno poznajem kolegu, i dajem mu svesrdnu podršku. --[[Korisnik:Mhare|Mhare]] ([[Razgovor sa korisnikom:Mhare|razgovor]]) 11:28, 14 decembar 2022 (CET)