''Mar de Amor je meksička telenovela u produkciji Natalie Lartilleux. Glavne uloge imali su Zuria Vega, Mario Cimarro i Ninel Conde.

Mar de Amor
Formattelenovela
NastupajuZuria Vega
Mario Cimaro
Ninel Conde
Mariana Seoane
Zemlja porijekla Meksiko
Jezik/ciŠpanjolski
Broj epizoda165
Produkcija
Izvršni producent(i)Natalie Lartilleux
Trajanje45 min.
Emitiranje
Originalni kanalTelevisa
Originalno prikazivanje16. studenog 2009. – 2. srpnja 2010.

U Hrvatskoj je pod naslovom More ljubavi prikazivana na programu HRT. U Srbiji je pod istim naslovom prikazivana na programu RTV Pink.

Sinopsis uredi

Za Estrellu Marinu, život je poput mora, puno opasnosti i zlobe. Daleko od oca, ova skromna ribarica mnogo je propatila, jer joj je majka Casilda, izgubila razum, nakon što jedne noći biva silovana. Odtada, Casilda luta selima, i nitko ne zna hoće li se ikada vratiti. Napuštanje roditelja, Estrelli su uspjeli nadoknaditi njeni brižni kumovi, Aurora i Antonio, koji su je i odgojili. Kada je naučila pisati i čitati knjige, Estrella upoznaje Víctora Manuela Galíndeza.

Taj poznati pisac godinama putuje po svijetu, pišući o svemu što vidi i upoznaje. Ali jednoga dana, upoznaje prelijepu Coral, i zaljubljuje se u nju. Njihova ljubav završava kada Víctor Manuel dozna da se Coral utopila u tragičnoj nesreći, utapajući se u moru. Potresen njenom smrću, Víctor Manuel vraća se u Playu Escondidu, u selu u kojem je odrastao. Ondje upoznaje Estrellu. On započinju lijepo prijateljstvo, ali tada započinju problemi. Oriana, kći bogatog Leona Parra Ibañeza, zaljubljuje se u Víctora Manuela. Mlađa Leonova kći, Elena, ostaje trudna. Otac njenog djeteta je Salvador, Aurorin i Antonijev sin, te brat Esperanze, koju je Leon silovao, i koja je također ostala trudna. Ispostavilo se da je Salvador namjerno htio da Elena zatrudni, kako bi se osvetio njenom ocu, Leonu. A otkriva se i da Coral nije mrtva, ali je izgubila pamćenje.

Estrella se preseli u Ciudad de Mexico gdje svojoj majci pokušava pronaći psihijatra koji bi je zauvijek izliječio. Ondje upoznaje Hérnana Irazábala, psihijatra koji se zaljubi u nju. Víctor Manuel se odlući potražiti Estrellu. No, ona se vraća u Playu Escondidu. Coral se i dalje ničega ne sjeća, čak ni da je upoznala Víctora Manuela. On, osjećajući se odgovornim za njeno stanje, odlućuje joj pomoći.

Samo prava ljubav Estrelle i Víctora Manuela moći će prebroditi Coraline spletke, Leonovu osvetu i Hérnanovu ljubomoru, kako bi zauvijek ostali zajedno.

Uloge uredi