Lawrence Kutner – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Autobot (razgovor | doprinos)
m razne ispravke
Red 32:
 
==Karakter==
 
Kutner je otvoren za bilo kakva nova iskustva zbog čega se i priključio Houseovom timu. Dobio je broj šest za vrijeme ''"igara"'', no dobio je otkaz u svom prvom nastupu jer je prijavio [[Amber Volakis]] da je bilježila informacije o pacijentu. Nastavio je raditi čak i nakon što je dobio ostavku, okrenuvši svoj broj šest naopako u devet, i odbijajući otići, a zatim je iznio sjajnu ideju o testiranju funkcije [[jetra|jetre]], koristeći [[alkohol]], što je impresioniralo Housea, tako da ga je zadržao.
 
Linija 42 ⟶ 41:
 
==Biografija==
 
Malo se zna o njegovoj prošlosti. U finalu četvrte sezone, House je komentirao da "Kutner" nije [[Indija|indijsko]] prezime. On otkriva da su njegovi roditelji imali trgovinu, i ubijeni su u pljački dok je imao 6 godina, sugerirajući da je dobio prezime od posvojitelja. U epizodi ''"Birthmarks"'', Kutner priznaje da voli biti drugačiji, tako što je Indijac, u posvojenoj [[Židovi|židovskoj]] obitelji. U epizodi četvrte sezone ''"Ugly"'', kako bi umirio pacijenta da prizna konzumaciju [[droge|droga]], i sam priznaje da je koristio droge kao adolescent. U ''"Adverse Events"'' vidi se da drži Guinnessov rekord za najduže puzanje - puzao je 21 milju. U epizodi ''"Joy to the World"'', kao odgovor ostalim događajima u epizodi, u epilogu se ispričava kolegi iz srednje škole kojeg je zlostavljao. U epizodi ''"Let Them Eat Cake"'', Kutner je započeo s internet medicinskom klinikom pod Houseovim imenom, ipak, njegove ga kolege i onda sam House [[ucjena|ucjene]] da bi im dao dio novca. U epizodi ''"Here Kitty"'' vraća Houseu milo za drago jer ga je ismijavao zbog praznovjerja, i zbog toga jer je glumio da bljuje [[krv]] po njemu, Kutner je navodno natjerao mačku da urinira po Houseovoj stolici. Poslije Kutner implicira da je to njegov urin. U epizodi ''"Simple Explanation"'', tim upoznaje Kutnerove roditelje koji im kažu da ih je do devetog rođendana zvao 'gospodine i gospođo Kutner', a nakon toga 'mama i tata'. Isto tako kažu da je Kutnerovo ime prije bilo Lawrence Choudray, dok ga nije sam odlučio promijeniti.
 
==Recepcija==
 
Kutnerova smrt je kritizirana u ''The Star-Ledgeru'' kao besmislena, i napisana samo da bi se stvorila posebna epizoda. Ova je interpretacija poslije opovrgnuta jer se Kutnerova smrt pokazala kao završni udarac Houseovoj psihi, nakon čega je izgubio kontrolu u sljedećim epizodama, što je dovelo do dvodnevne halucinacije izazvane pretjeranim korištenjem ''[[Vicodin]]a''.
 
== Eksterni linkovi ==
==Vanjske poveznice==
*[[wikia:House:Lawrence Kutner|Lawrence Kutner]] na [[wikia:House:Main Page|House Wiki]]
*{{imdb ime|id=0057792|ime=Dr. Lawrence Kutner}}