Cuidado con el ángel – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 86:
* [[Estefanía Villareal]]...Soraya Liñares Pontes
* [[Alejandro Ruiz]]...Sudija del Villar
 
== Zanimljivosti ==
#U jednoj sceni telenovele [[Cuidado con el angel]] na televizoru se pojavljuje epizoda telenovele [[Al Diablo con los guapos]].
#Stolica, koja je korištena kao dio scenografije u jednoj prostoriji vile ''Juan Miguela'' u telenoveli [[Cuidado con el angel]] ponovno je poslužila scenografima, ali ovaj put u prostoriji vile u telenoveli [[Sortilegio]].
#Oca ''Anselma'' u seriji [[Cuidado con el angel]] sve do smrti igrao je [[Miguel Corcega]]. Scenaristi serije bili su u dilemi da li da Anselma ubiju (prema nezvaničnim podacima ''Isabela'' je ta koja ga je trebala ubiti) ili da ga zamijeni drugi glumac. Odlučena je ova druga varijanta, jer je lik bio neophodan u razvoju ljubavne priče izmađu ''Marichuy'' i ''Juan Miguela''. [[Hector Gomez]] ga je zamijenio.
#Glumica [[Maite Perroni]] je u telenoveli [[Cuidado con el angel]] kao ''Marichuy'', za potrebe snimanja čak četiri puta oblačila vjenčanicu.
#U jednoj sceni '''Evita Munoz Chachita''' (''Candelaria'') sluša radio, a na njemu se emitirala prva radio telenovela i to [[Fuego en la Sangre]].
#Scena u kojoj ''Juan Miguel'' progoni ''Marichuy'' snimljena je u porodicnoj kući Velarde.
#Za ulogu ''Alonsa'' u telenoveli [[Querida Enemiga]] audiciji je pristupio [[William Levy]], ali ju je na kraju odbio zbog glavne uloge u telenoveli [[Cuidado con el angel]]
 
== Muzika ==