Mi pecado – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Red 34:
== Zanimljivosti ==
 
#Bazirana na priči o Romeu i Juliji
#Uloga Rodolfa Huerte je u početku bila ponuđena glumcu i voditelju Ernestu LaGuardiji, koji ju je odbio zbog voditeljske uloge u emisiji HOY. Umesto njega, ulogu je dobio Francisco Gattorno koji se ovom ulogom vratio na Televisu nakon skoro 8 godina odsustva.
#Na audiciju za glavnu mušku ulogu su pristupili Valentino Lanus, Erick Elias, Jose Ron i Eugenio Siller.
#Valentino Lanus trebao je glumiti Juliana Huertu. Sabini Mousier bila je ponuđena uloga njegove majke, ali ju je odbila smatrajući da je sa 42 godine, koliko ima, premlada da glumi majku 33-godišnjem Lanusu. Tako je Joana Benedek, koja je samo 3 godine starija od Lanusa prihvatila ulogu Justine. Ali na kraju je Valentino zbog poslovnih obveza odustao od uloge,ulogu je dobio Eugenio Siller, pa se i Sabine odlučila vratiti.
#Za ulogu u sapunici, Eugenio Siller morao je promijeniti boju kose. Naime, producent Juan Osorio Ortiz isprva nije htio dati ulogu Eugeniju jer se fizički nije uklapao u lik Juliana. Ali Eugenio ga je na kraju uvjerio u suprotno, i tamnija boja kose u tome je puno pomogla
#Još dok su studirali zajedno u Televisinoj školi, Eugenio je rekao Maite kako bi jednog dana volio glumiti s njom, a želja mu se ostvarila kada je dobio ulogu u [[Mi Pecado]]. Ipak, Maite i Eugenio glumili su već zajedno i to u telenoveli [[Rebelde]]
#Zbog uloge Lucrecije, Maite je odbila ulogu u telenoveli [[Juro Que Te Amo]]
#Maite i Eugenio pojavljuju se od 10 epizode
#Sabine Moussier je završila snimanje svojih posljednjih scena prije ostatka glumačke ekipe zbog zdravstvenih problema.
#Uloga negativke Lorene prvotno je ponuđena glumici Ingrid Martz, koja ju je morala odbiti zbog glavne uloge u telenoveli [[Zacatillo, un lugar en tu corazon]]. Ulogu je dobila Altair Jarabo, odmah po zavšetku telenovele [[En nombre del amor]]
#Ulogu Lorene u 2 epizode tumačila je glumica Vannya Valencia, ali ne zna se tačan razlog zbog kojeg je zamenjena glumicom Altair Jarabo.
#Prva epizoda imala je gledanost od 17, 4%, a u zadnjim tjednima prikazivanja dosegla je gledanost i do 25%
#Lucia Mendez gostovala je u prvih 5 epizoda kao Ines. U Inesim scenama mogla se čuti Lucijina pjesma Un nuevo Amanecer
#Serija je snimana u Chiapasu, točnije u kolonijalnom gradiću San Cristobal de Las Casas , inače u telenoveli nazvan San Pedro, ali i na nekim prirodnim lepotama ovog kraja kao što su El Cañón del Sumidero i Las Lagunas Monte Bello, inače turističke atrakcije države.
#Prema mišljenju nekih fanova, glumica Daniela Castro koja je igrala lik Rosario, na sebi je imala toliko nakita da bi se s njim moglo okititi jedno drvo.
#Postoje dve verzije naslovne pesme: jedna je duet Maite Peroni sa Reikom, druga sa Hecho. Obe su istoga naziva (Mi Pecado) ali imaju drugačije reči.
#Snimljen je i videoclip za pesmu
#Mi Pecado ima slogan: Eres mi pecado, cual es el tuyo?
#Osvojila nagradu TVyNovelas za najbolju priču i adaptaciju (Cuauhtémoc Blanco i Maria Carmen Peña)
#Iako su [[Hasta que el dinero nos separa]] i [[Sortilegio]] osvojile najviše nagrada na dodeli TVyNovelas, mnogi se slažu kako je najbolja sapunica u 2009. bila upravo [[Mi Pecado]].
 
==Glumačka postava==