Razlike između izmjena na stranici "Vaga (znak)"

Obrisano 140 bajtova ,  prije 8 godina
m/м
Vraćene izmene korisnika 109.228.71.14 na poslednju izmenu korisnika Reder
m/м (Vraćene izmene korisnika 109.228.71.14 na poslednju izmenu korisnika Reder)
Muškarac je otmjen, osjetljiv na formu i ljepotu, upotrebljava dezodoranse, losione prije i poslije brijanja, fine mirise, lijepo se odijeva, pažljiv je ljubavnik.
 
Neodlučan je, a ne može živjeti sam pa postoji opasnost da na kraju odabere upravo ženu kakva mu nije potrebna. Često miješaju prijateljstvo i ljubav, ali ne pate od slomljenog srca i gotovo kao i Blizanci ili Strijelci brzo zaboravljaju veze koje su bile osuđene na neuspjeh. Žena od njega ne može dobiti utjehu, emocije neće doprijeti do njega, nema osjećaj za partneričine potrebe za dubljim razumijevanjem. Muškarac Vaga mrzi zbrku i njemu je potrebna harmonija.sklon je uvredama i na km od njega.
 
== Žena ==
Žena je savršena supruga, domaćica, majka, za sve nađe vremena i ništa ne zapušta. Za svoju bi djecu sve učinila. Lijepo hoda, lijepo se šminka, ima urednu kosu o moderno se odijeva. Voli nakit s plavim i bijelim [[safir]]ima, što je drago kamenje Vage. Ako pronađe muškarca koji je razumije i voli ona je idealna žena. Voli se razmetati pametnim dosjetkama u raspravama, ali i raspravljati sama sa sobom. Sklona je sve dva puta odmjeravati, kako bi bila sigurna da nije nešto propustila, ona ne stvara svoja vlastita pravila, niti tvrdoglavo odbija sve razloge, kao žene drugih astroloških znakova, a i svoja mišljenja prezentira diplomatski pažljivo.
 
Mrzi biti sama i potrebno joj je partnerstvo, kako u poslu tako i u ljubavi. Za nju je brak "zajedničko ulaganje" i tipična žena Vaga nema nikakvu želju da svome partneru bude kamen oko vrata. Rijetko kad dozvoljava da ju emocije ometaju u donošenju odluka ili stava. Idealna kombinacija sa ženom Vagom je muškarac Ovan, Škorpion, Lav ili Bik, a dvje Vage u braku postaju ili zaljubljene ptičice ili ljuti protivnici, prelazeći iz jednog ekstrema u drugi.
Unjima ce te naci utjehu i odanost.veoma su pazljivi prema svom partneru pogotovo RAKU
 
== Dijete ==
Svojom ljepotom privlači odrasle, a često odrasli pomisle da je tvrdoglavo, no samo je neodlučno. Na njih ne treba vikati, već im samo dati dovoljno vremena i pomoći im u donošenju odluke, jer inzistiranje na brzom donošenju odluka, stvara malim Vagama neuroze. Izbor im treba sugerirati što nježnije, ne bi trebalo biti okruženo bukom, jakim bojama. Ukoliko je dijete Vaga mrzovoljno, samo ju treba ostaviti na miru da obnovi svoju energiju. Razum im je toliko čist i logičan, vole debate, radoznali su i često predstavljaju zadovoljstvo učiteljima, a uvijek im treba pružiti dvije mogućnosti ishoda i inzistirati će na raspravi dok ne dobije i drugo rješenje, što neki pogrešno tumače kao buntovnost, a zapravo mlada Vaga teži samo pravednosti. Djeca
o\Vage su sklona knjigama i pisanju iako mu je rukopis grozan Djecia vage su vro inteligentne,pametne,i znalazljive najvise im odgovara znak RAK.
 
== Zdravlje ==
63

izmjene