Axl Rose – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 33:
Samim time Axl Rose je za pjesmu "Sympathy for the Devil" jednom izjavio kako su početne riječi zapravo 100% o njemu, jer u imenima Axl Rose , Billiam Bailey, Bruce Bailley ili Bruce William Rose, su sva imena Axla Rosea koja se mogu očitati u toj pjesmi, koja je originalno od [[The Rolling Stones|Rolling Stonesa]], a Gunsi su je obradili za [[soundtrack]] [[film]]a [[Interview with the Vampire|Intervju s vampirom]].
 
== GlazbeniMuzicki početci i G N’ R ==
Sa 17 god. Axl je već imao podeblji dosje u [[Policija|policiji]], i jednom je njegov socijalni službenik išao da mu prekine uvjetnu kaznu i stavi ga u zatvor, no Axl je tada sa 17 god., pobegao sa samo 20$ i jointom u džepu. Pobegao je i došao je u (Grayhound -ime autoprijevoznika)
[[Los Angeles]] [[1982]]. g. s ciljem da istraži [[rock and Roll|rock]] scenu i postigne nešto u životu, cilj mu se i ostvario. Godine 1987. kada su novopečena grupa Guns N’ Roses od tada 5 nepoznatih, a danas 5 najpoznatijih osoba sastavljeni u tu supergrupu da rasturaju svijetom izdali ''Appetite for Destruction'', album.