Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Андрија"

 
Evo, vidim, nazad si! :) Opet si fino počeo petljati, ali u duhu dobre namjere, neću intervenirati nakon ovih izmjena jer, budimo realni, one kod onog kralja i Pitije su sitne, a kod SANU ti se, hajde, omaklo. Ostalo su bile slike koje sam pobrirao pa bih samo, ''pro forma'', objasnio zašto. Naime, slike su bile nesređene i kao takve ne udovoljavaju kriterijima ove Wikipedije. Uz to, sve su slike CC pa bi, sukladno tome trebale ići na Wikimedia Commons, a ne ovdje. Dakako, nastave li se optimistične izmjene, morat ćemo ponovo intervenirati :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 16:54, 22 februar-вељача 2015 (CET)
 
== Edgar Allan Poe ekspresno obrisao svjetlopise i neke recenice ==
 
https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Pitija&diff=9054518&oldid=9054469
 
https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Antonija_Bla%C4%87e&diff=9054520&oldid=9054476
 
https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Srpska_akademija_nauka_i_umetnosti&diff=9054524&oldid=9054514
 
https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Manastir_Orahovica&diff=9054521&oldid=9054487
 
Upozorenje (3), ili drago mi je da si nazad
 
Evo, vidim, nazad si! :) Opet si fino počeo petljati, ali u duhu dobre namjere, neću intervenirati nakon ovih izmjena jer, budimo realni, one kod onog kralja i Pitije su sitne, a kod SANU ti se, hajde, omaklo. Ostalo su bile slike koje sam pobrirao pa bih samo, pro forma, objasnio zašto. Naime, slike su bile nesređene i kao takve ne udovoljavaju kriterijima ove Wikipedije. Uz to, sve su slike CC pa bi, sukladno tome trebale ići na Wikimedia Commons, a ne ovdje. Dakako, nastave li se optimistične izmjene, morat ćemo ponovo intervenirati :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 16:54, 22 februar-вељача 2015 (CET)
 
Sta je petljanje u navedenom? Nista mi se nije omaklo, sve izjave su potkrepljenje svjetlopisima,linkovima,citati... Ne znam sta znaci slike su bile nesredjene? Sto se tice CC oko toga nisam upucen. Nema potrebe da trosite vrijeme, jasno mi je kakva je politika ovdje,i ko je tu gazda, pa nemam sta ovdje ni da trazim. Sam cu otici. Vidim identicnost na sh, hr i sr viki... Sustinski razlike nema,tako da mi je jasno sve,i ne moras manifestovati svoje licemjerje i pokvarenost, posto su mi ne vidljivi vec opipljivi. Jedni su dobili zadatak da izvrse genocid,a eto neke ustase ovdje su zaduzene za etnocit/kulturocin...Nista novo, kad moze u SANU sto ne na CIA projektu WIKI. --[[Korisnik:Андрија|Андрија]] ([[Razgovor sa korisnikom:Андрија|razgovor]]) 17:03, 22 februar-вељача 2015 (CET)
238

izmjena