Wikipedija:Zahtjevi za oduzimanje administratorskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Komentari: komentar
Red 224:
Gotovo sam zaboravio reći da osobe koje kopaju po godinama starim izmjena drugog korisnika smatram osobama s psihičkim poremećajima koje wikipedija ne može izlječiti jer im je potrebna stručna pomoć. Rekao sam što sam imao pa je došlo vreme da zaboravim na wikipediju. Uživajte.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 17:14, 25 januar-сијечањ 2015 (CET)
: ''"Povratak pod drugim imenom"'' je regulisan politikom vezanom za [https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Clean_start novi početak]. --[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 22:20, 25 januar-сијечањ 2015 (CET)
:::Nisam siguran da mogu da se složim da ''"Rječinina najava o dobrovoljnom odlasku koja raspravu čini, barem na prvi pogled, bespredmetnom"''. Oročene najave, uz dužno poštovanje, ne znače ništa. One se, u krajnjoj liniji mogu i opozvati. Ovde su ljudi uložili određeno vreme i energiju da bi učestvovali u raspravi i mislim da nije u redu da se sve to učini bespredmetnim i zameni nadama i držanjem za reč. Mislim da ovu raspravu treba valjano zaključiti konstatacijom da li je R zloupotrebio ovlašćenja ili nije i da li je postignut konsenzus da mu se oduzmu ovlašćenja ili nije. R je slobodan da se odrekne admin ovlašćenja nezavisno od ove rasprave, kao i svi drugi admini. --[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 14:11, 2 februar-вељача 2015 (CET)
 
===Zaključak===