Wikipedija:Zahtjevi za oduzimanje administratorskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Komentari: odgovor
→‎Komentari: samo kratak komentar
Red 199:
:vidiš ja ti smatram da jako puno ljudi dolazi na wikipediju pisati kako bi liječili ''osobne frustracije''. Njih u stvarnom životu nitko ne smatra posebnima, ali u virtualnom svijetu se oni mogu na razne poštene i nepoštene načine pretvarati da su najpametniji, najbolji, najljepši i da su njihovi osobni pogledi najtočniji. Takve osobe ako se dovoljno trude na raznorazne načine mogu postati virtualni netko i nešto, ali kada se iskopčaju s interneta oni ponovno postanu nitko i ništa. To je takvom tipu osoba više nego dovoljna kazna.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 12:01, 10 januar-сијечањ 2015 (CET)
:Sve što zaključujem je da bi za sve najbolje bilo kada bi uključene strane progutale ponos, malo se pribrale i našle kompromis. Bio sam i ja isti takav prije nekoliko godina, ali sam shvatio da je to sve ''vanitas vanitatum''. Rjecina2 se ispričao zbog kršenja procedure koja mi se ionako čini pretjerano arbitrarnom, i to je korak naprijed. Eh da, i to da je historiografski stil kod nas često još uvijek čista strahota. [[Korisnik:Adagio Cantabile|Adagio Cantabile]] ([[Razgovor sa korisnikom:Adagio Cantabile|razgovor]]) 09:20, 11 januar-сијечањ 2015 (CET)
:: Apsolutno nemam pojma kako bih glasao ili rekao nešto pametno. Sukob dvojice starih saradnika je mučna stvar. Ali možda nije čudan, jer stari saradnici na sh. Wiki, iz vremena kada je imala mnogo manje članaka, moraju biti pomalo "maverici", a Rječini bi to moglo biti srednje ime - ovo ne kažem potcenjivački, jer poštujem to, ali frikcije su neizbežne. Ako zaista napustiš Wikipediju, možda bi mogao da pokreneš blog? --[[Korisnik:Alekol|Alekol]] ([[Razgovor sa korisnikom:Alekol|razgovor]]) 16:57, 28 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
====Pošto nema konsenzusa odlazim + politički pogledi====