Wikipedija:Administratorska tabla/Arhiva 1 – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
/* Zaštita od Edgara
Red 116:
 
Kao korisnik smatram da me administrator Edgar Allan Poe maltretira revertirama i s puno drugih stvari. Pošto Edgar iz ''principa'' odbija od toga odustati moje pravo je da tražim zaštitu od njega pošto on nije niti Napoleon niti Staljin ove wikipedie koji određuje što je ispravno, a što nije ispravno iako on izgleda umišlja da je on i prvo i drugo pa je samo on u stanju ocjenjivati što je dobro, a što nije dobro. Ja smatram da je cilj korisnik Edgar moje potpuno izbacivanje s wikipedije što on više pretjerano niti ne krije pa u skladu s tim tražim '''zaštitu na koju imam pravo'''--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 17:51, 18 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
:Kao korisnik, ja smatram da me administrator Rječina vrijeđa, lažno optužuje, napada na nacionalnoj osnovi, zbog čega sam ranije već tražio intervenciju kolege Rippera, koji je Rječinu dogledno upozorio. Ponovo Rječina izigrava divu, meni se čini, kao i onda kada je prijetio odlaskom pa nije naišlo na odjeka. Najrecentniji primjer - [[Šablon:Na današnji dan/19.01.]]. U članku je stajao podatak da je tad uveden gregorijanski kalendar u Srbiji i Crnoj Gori. Reko ja sebi, ne budi lijen pa provjerio fino i došao do [[w:sr:Јулијански календар|ove stranice]] na kojoj jasno, uz reference, piše 10. siječnja, 15. siječnja i 28. siječnja. Nigdje se 19. siječnja ne spominje, ali to Rječina uradno stavlja na godišnjice. A ovo je samo jedna od '''serije''' grešaka koje se pojavljuju na njegovim šablonima. Mislim da nema spora oko toga da pogrešni podaci ne mogu stajati na Wiki, a pogotovo ne na godišnjicama pa ne vidim što je tu "maltretiranje revertima i puno drugih stvari" kad čovjek loše radi svoj posao.
:Rječina, u principu, paranoidno reagira kao i svaki puta dosada kad nešto nije po njegovom. Ja se njime niti bavim, niti me zanima gdje će on biti i hoće li on biti, ali kad upalim glavn stranicu i vidim neku stilističku ili jezičnu glupost, onda istu moram korigirati jer mi je glupo vući druge ljude za rukav i moliti ih da to čine umjesto mene. Ne vidim stvarno kakv zaštitu Rječina traži i što ja to njemu činim, a na njegove zabrane koje želi nametnuti ne pristajem da, iz principa, jer ovo je - slobodna enciklopedija. Isto tako je i s njegovim prijetnjama da će dati Seiyju i mene na CheckUser provjeru... ja stvarno ne znam dokad će se toleritati prijetnje zadiranjem u privatnost, jer CU provjera je upravo to --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 18:12, 18 januar-сијечањ 2015 (CET)