Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Vitek"

/* greške
(/* greške)
 
Očigledno je da postoji problem oko sadržaja i vaših mišljenja u samom članku, što je potpuno uredu i legitimno. No, volio bih samo napomenuti kako za to postoje odgovarajuća mjesta i kako je rasprava oko sadržaja određenog članka ''off-topic'' u odnosu na glasovanje za oduzimanje ovlasti. Došlo je do nepotrebnog optuživanja i konflikta kojemu nije mjesto ne tamo, nego na Wiki. Uz to, tamo se glasuje o Rječini i o njegovoj zlouporabi ovlasti u slučaju Seiya ''et al.'' tako da nema potrebe za isticanje i spominjanje nesporazuma s ostalim korisnicima. Sve u svemu, Ripper je sada izmijenio članak i referencirao neutralniju tvrdnju pa mislim da nema daljnje potrebe da se raspravlja o situaciji. Obje strane su, vjerujem, dobile pravednu kokluziju :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 11:42, 6 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
==greške==
 
Vitek znaš moje razmišljanje o sadašnjim događajima je vrlo jednostavno i ono glasi:
Niti jedna država nema pravo oboriti vladu druge države i niti jedna država nema pravo napasti drugu državu.
 
Ja i ti smo oboje stariji tako da znamo kako mediji funkcioniraju. Pišem ti ovdje samo da ti kažem da sam uvijek otvoren za sugestije po pitanju mojih grešaka u tekstovima o strane tebe, Ivana, Orijentologa, Rippera i tako dalje i tako dalje.
 
Neki stalno stalno rade činjenične greške pa se na njih više ne obaziru dok mene i neka najmanja greškica užasno nervira pa sam zahvalan kada mi se na njih ukaže.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 11:34, 18 januar-сијечањ 2015 (CET)