Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Administratori/Prijedlozi za oduzimanje statusa"

→‎Za: argumenti
(→‎Za: argumenti)
#{{za}} - Svoje mišljenje o ovoj temi sam iznio već ranije i iza njega stojim --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 12:28, 2 januar-сијечањ 2015 (CET)
#{{za}} - Blokada korisnika Seya je gruba zloupotreba administratorskih ovlašćenja. Ovo nije prvi put, a na osnovu komentara i sveukupnog ponašanja zaključujem da neće biti ni poslednji ukoliko se nešto ne preduzme. Oduzimanje administratorskih ovlašćenja je minimum koji treba preduzeti.--[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 23:02, 2 januar-сијечањ 2015 (CET)
#* Ajde molim te objasni po čemu je blokada korisnika Seya je gruba zloupotreba administratorskih ovlašćenja. Korisnik je bio upozoren u ranijoj raspravi da su njegovi ruski tekstovi POV.
#* Nakon upozorenja on je odlučio da nam svima pokaže kako on može pisati pa je dobio blok nakon što je napisao da je Drugi svjetski rat počeo boljševičko-nacističkom invazijom Poljske.
#* Pošto tražiš argumente kaži mi ovdje što bi se dogodilo da je tako nešto napravio na engleskoj wikipediji ?
#* Za kraj ću samo dodati da ovaj zahtjev za ukidanje administratorskih ovlasti nema nikakve veze s blokom nego ima veze s mojim odbijanjem da se [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_korisnikom%3ARjecina2&diff=8978113&oldid=8838244 Seiyi izvinim] što sam ga navao rusofobom. U skladu s tim ovaj zahtjev za ukidanjem administratorskoj ovlasti je trebao automatski biti odbijen--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 11:25, 18 januar-сијечањ 2015 (CET)
#{{za}} Ja sam sve već obrazložio tokom ranijeg glasanja, ali ukratko:
#*Rjecinini postupci su klasični primjer svega onoga što često zamjerimo administratorima na hr wiki; Držanje njega kao administratora ovde oduzima nam svako moralno pravo da kritikujemo hr wiki (vidimo trn u njihovom oku, a ne vidimo balvan u svom?!)