Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
/* Tražim zaštitu od Edgara
Red 736:
Bok Rippere, jedna molba: greškom sam stvorio članak "Koobi fora" s malim "f"! Bi li mogao ispraviti naslov u "Koobi Fora" (s velikim "F")? Hvala.--[[Korisnik:Wolmar|Wolmar]] ([[Razgovor sa korisnikom:Wolmar|razgovor]]) 22:52, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
:...i jedno pitanje: je li ispravno da stvorim preusmjeravanje "Životopis -> Biografija"? Ne bi volio ispasti kao netko tko forsira "kuburizme", ali mi i smeta puno crvenih linkova u tekstovima preuzetim s hr.wiki.--[[Korisnik:Wolmar|Wolmar]] ([[Razgovor sa korisnikom:Wolmar|razgovor]]) 23:01, 12 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
==Zaštita od Edgara==
 
Seiya me pored ostalog optužio davajući linkove za sitničarenje u šablonima s edgarom (iako samog Edgara nije spominjao).
 
Naš stručnjak za pravo, romanske jezike itd, itd, itd ili u prevodu njegova uzvišenost korisnik Edgar Allan Poe nije imao problem s Seiyom kada je pokrenuo to pitanje "mog sitničarenja" pa da ima iole malo morala onda on ne bi smio imati problema s mojim pobijanjem te točke optužbe ili mi Edgar oduzima pravo da ju pobijam !? Ako želiš mogu to redefinirati, ali to ostaje.
 
Možda smatraš da pretjerujem, ali ja sam ipak pažljiv jer se još nisam dotakao optužbe o ogovaranju korisnika. Sve u svemu smatram da bi se trebala povesti rasprava i o našem korisniku aktovnim u organizaciji financiranoj iz državnog proračuna radi promocije državnih ciljeva.
 
Oduzimanja administratorskih ovlasti mene i/ili Edgaru ne bi riješilo niti jedan problem. Moja konkretna optužba po pitanju Edgar glasi meatpuppetry pošto je korisnik Edgar Allan Poe dvaput jasno i neupitno '''prekršio pravila wikipedije''' u korist korisnika Seiya.
*1) Proglasio je tekst [[Drugi čečenski rat]] tekstom mjeseca bez obzira na činjenicu da su korisnici tvrdili da je tekst POV što je u potpunoj suprotnosti s Edgarovim ranijim "presudama" po pitanju proglašenje teksta mjeseca.
*2) U tekst [[Pakt Ribbentrop-Molotov]] je vratio '''lažljivu izjavu''' indijskog komuniste M.N. Roya u potpunosti svjestan činjenice da vraća u [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_korisnikom%3ASeiya&diff=8741542&oldid=8586773 tekst laž].
 
Na osnovu toga i na osnovu drugih stvari imam namjeru pored ostalog zatražiti checkusera za korisnika Edgar Allan Poe i korisnika Seiya, ali to me previše ne brine pošto se Edgar po ovom pitanju ne može izvući iz optužbe za meatpuppetry.
 
Moj zahtjev po pitanju Edgara je veoma jednostavan. Tražim zaštitu od korisnika Edgar Allan Poe koji '''zlonamjerno''' revertira moje promjene i tražim da administratori prisile korisnik Edgara da poštuje dogovor o šablonima. U sklopu zaštite tražim da se korisniku Edgar Allan Poe '''zabrani''' revertiranje mojih promjena i da mu se '''zabrani''' uplitanje u raspravu o tekstu mene i trećih korisnika.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 11:10, 18 januar-сијечањ 2015 (CET)