Wikipedija:Zahtjevi za oduzimanje administratorskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 70:
Inače, nisam ja jedina žrtva njegovih nervoznih blokova, nanizalo ih se (Kolega, Edgar, Antidiskriminator…[https://sh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administratori/Arhiva_prijedloga_za_oduzimanje_statusa/1#Korisnik:Rjecina2]). Izgleda da je već bilo slučajeva da su pojedini korisnici napustili sh wiki zbog njegove administracije, a napustit će ih još ako se ovako nastavi. Nedavno je Igor mudro predložio da bi se svakom administratoru trebalo nakon šest mjeseci ili godine dana automatski ukidati ovlasti kako bi se izbjegla zaluđenost moći, te potom odrediti novo glasovanje. S obzirom da je ovo već drugi put da netko pokreće ovaj postupak protiv Rječine2, pozivam ga da pokaže barem mrvicu časti i dobrovoljno odstupi, te se ponovno kandidira tek nakon što je dokazao da se popravio i vratio pisanju neutralnih i kvalitetnih članaka (kojih je prije bilo, priznajem, ako nisu na stanovitu temu). Da opet postane običan korisnik, to je u biti najbolje što bi mu se moglo dogoditi. To će ga prisiliti da komunikacijom dostigne dogovor sa zajednicom, umjesto da dogovor zajednice dostigne komunikacijom sile. (Usput, očekujte razne njegove e-mailove narednih dana)--[[Korisnik:Seiya|Seiya]] ([[Razgovor sa korisnikom:Seiya|razgovor]]) 11:53, 2 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
=== Izjava administratora [[Korisnik:Rjecina2|Rjecine2]] ===
 
Ako preskočimo '''direktne laži''' kao onu da sam na ''pošteno'' preveden tekst s en wiki stavio oznaku POV što nisam učinio nego sam stavio tu oznaku na Seiyini [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Sovjetska_aneksija_Besarabije_i_Sjeverne_Bukovine&diff=4379211&oldid=4240995 '''dodatak''' "poštenom prevodu"] ovo što je napisao korisnik Seiya predstavlja najčišću demagogiju. U 97 % ovdje napisane pritužbe on se bavi s svim samo ne s razlogom svoga bloka. Optužuje me da sam Staljinist i puno toga drugoga, ali o razlogu blokade šuti. Korisnik Seiya je početkom novembra bio obavješten od mene i Rippera da je njegov tekst [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AIzabrani_%C4%8Dlanci%2FPrijedlozi_za_izabrane_%C4%8Dlanke&diff=7401752&oldid=7386336 Drugi čečenski rat "proturuski napisan"] s tim da sam ga ja opomenuo tada na još neke tekstove navodeći kao primjer [[Masakr u Katir-Jurtu]]. Korisnik Seiya je "priznao" da je "malo pretjerao" u tom tekstu pa je promjenio njegove ime, ali ne i [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Masakr_u_Katir-Jurtu&action=history sam tekst]. Tekst Drugi čečenski rat će kasnije dovesti u red birokrat Ripper,a s tekstom Masakr_u_Katir-Jurtu će slični posao obaviti najaktivniji južnoslovenski član wikipedija fundacije Gregor.
Red 85:
Za korisnika Seiya i administratora Edgara odgovor glasi '''DA'''. Koji je Vaš odgovor ?--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 11:53, 10 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
====Osobno mišljenje o administratoru Edgaru====
 
Ja osobno smatram kako je došlo vreme da se postavi '''pitanje ovlasti administratora Edgara'''. To pitanje je pokrenuo korisnik Seiya navodeći "moja sitničarenja", moje rasprave s Edgarom. Po mišljenju administratora Edgara '''Srbi ne smiju biti na glavnoj stranici srpskohrvatske wikipedije''' ili preciznije u šablonu '''na današnji dan'''. Edgar će reći da ga lažno optužujem, ali dokazi govore sljedeće: