Wikipedija:Zahtjevi za oduzimanje administratorskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
za oduzimanje mandata administratora korisniku Rjecina2
m stavljenu u jedan odeljak zbog poremećene numeracije
Red 73:
#{{za}} - Svoje mišljenje o ovoj temi sam iznio već ranije i iza njega stojim --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 12:28, 2 januar-сијечањ 2015 (CET)
#{{za}} - Blokada korisnika Seya je gruba zloupotreba administratorskih ovlašćenja. Ovo nije prvi put, a na osnovu komentara i sveukupnog ponašanja zaključujem da neće biti ni poslednji ukoliko se nešto ne preduzme. Oduzimanje administratorskih ovlašćenja je minimum koji treba preduzeti.--[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 23:02, 2 januar-сијечањ 2015 (CET)
#{{za}} Ja sam sve već obrazložio tokom ranijeg glasanja, ali ukratko: *Rjecinini postupci su klasični primjer svega onoga što često zamjerimo administratorima na hr wiki; Držanje njega kao administratora ovde oduzima nam svako moralno pravo da kritikujemo hr wiki (vidimo trn u njihovom oku, a ne vidimo balvan u svom?!) *Kao najveće njegove prestupe naročito bih izdvojio blokiranje drugih korisnika, prijetnje drugim korisnicima i privatizaciju pojedinih članaka i tema. Njegova pristrasnost u uređivanju možda bi se i mogla držati pod kontrolom da nema administratorska ovlašćenja, ali ovako mu niko ništa ne može. Od privatizovanih članaka naročito bih izdvojio članak o Staljinu, ali ima ih još. *Na ovom projektu ne tolerišemo srpski, hrvatski, bošnjački i bilo koji drugi nacionalizam, pa zašto bismo onda tolerisali ruski? Ali nebitno da li njegov POV okarakterisali kao ruski nacionalizam, staljinizam, konzervativizam, antiglobalizam ili jedan bućkuriš svega toga <small>([https://pbs.twimg.com/media/B6geUcRIAAAAZK_.png Pravoslavni bajkeri za Staljina?!])</small>, on nema pravo da ga nameće čitavom projektu kroz prijetnju upotrebom ili kroz upotrebu administratorskih ovlašćenja.--''<font face="bold">[[User:Wikiwind|<span style="background:#633B7E;color:#FFD550;padding:0 4px">W i k i</span>]][[User talk:Wikiwind|<span style="background:#FFD666;padding:0 4px;color:#0000;">R</span>]]</font> 18:04, 5 januar-сијечањ 2015 (CET)
#{{za}} Ja sam sve već obrazložio tokom ranijeg glasanja, ali ukratko:
#{{za}} - Ne odobravam blokiranje drugih korisnika, osim ako je to stvarno nužno. Ko druge blokira i voli brisati tuđe tekstove ili podržava agresivni nacionalizam, može biti korisnik, ali ne administrator.--[[Korisnik:Stebunik|Stebunik]] ([[Razgovor sa korisnikom:Stebunik|razgovor]]) 19:51, 7 januar-сијечањ 2015 (CET)
:*Rjecinini postupci su klasični primjer svega onoga što često zamjerimo administratorima na hr wiki; Držanje njega kao administratora ovde oduzima nam svako moralno pravo da kritikujemo hr wiki (vidimo trn u njihovom oku, a ne vidimo balvan u svom?!)
:*Kao najveće njegove prestupe naročito bih izdvojio blokiranje drugih korisnika, prijetnje drugim korisnicima i privatizaciju pojedinih članaka i tema. Njegova pristrasnost u uređivanju možda bi se i mogla držati pod kontrolom da nema administratorska ovlašćenja, ali ovako mu niko ništa ne može. Od privatizovanih članaka naročito bih izdvojio članak o Staljinu, ali ima ih još.
:* Na ovom projektu ne tolerišemo srpski, hrvatski, bošnjački i bilo koji drugi nacionalizam, pa zašto bismo onda tolerisali ruski? Ali nebitno da li njegov POV okarakterisali kao ruski nacionalizam, staljinizam, konzervativizam, antiglobalizam ili jedan bućkuriš svega toga <small>([https://pbs.twimg.com/media/B6geUcRIAAAAZK_.png Pravoslavni bajkeri za Staljina?!])</small>, on nema pravo da ga nameće čitavom projektu kroz prijetnju upotrebom ili kroz upotrebu administratorskih ovlašćenja.--''<font face="bold">[[User:Wikiwind|<span style="background:#633B7E;color:#FFD550;padding:0 4px">W i k i</span>]][[User talk:Wikiwind|<span style="background:#FFD666;padding:0 4px;color:#0000;">R</span>]]</font> 18:04, 5 januar-сијечањ 2015 (CET)
#{{za}} - Ne odobravam blokiranje drugih korisnika, osim ako je to stvarno nužno. Ko druge blokira i voli brisati tuđe tekstove ili podržava agresivni nacionalizam, može biti korisnik, ali ne administrator.--[[Korisnik:Stebunik|Stebunik]] ([[Razgovor sa korisnikom:Stebunik|razgovor]]) 19:51, 7 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
===Protiv===