Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Rjecina2"

/* Zaboravio
(/* Zaboravio)
:Ja ovdje vidim samo tipični '''demagoški napad'''. Oba korisnika na koje se pozivaš su se složili s mojim blokom (administrator Marija) iako smo po njoj o tome trebali [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_korisnikom%3AMaria_Sieglinda_von_Nudeldorf&diff=8834929&oldid=8834512 prije razgovarati], dok se Gregor kao najaktivniji južnoslovenski član wiki zajednice složio da postoje određeni problemi s onim [https://sh.wikipedia.org/wiki/Razgovor:Bombardiranje_Katir-Jurta drugim tekstom].
:Po pitanju tvojih izvora za tvrdnju da je Drugi svjetski rat počeo boljševičko-nacističkom agresijom na Poljsku reći ću ti da ja mogu naći izvore koji tvrde da je Pavelić najveći hrvatski sin koji nikada nije učinio niti jedno zlo. To govorim pošto je tvoj izvor za tvrdnju sin osuđenog američkog naciste koji je postao najviše rangirani regrutirani čovjek u odjelu Američke vojske za [[psihološki rat]] (knjiga je iz 1949). Da li si čuo za pravilo Wikipedia:Fringe theories ?
:Također zaboravio sam reći da je [[Drugi čečenski rat]] postao kako bi se u Hrvatskoj reklo protupravno tekst mjeseca. On je postao tekst mjeseca u skladu s pravilima hrvatske wikipedije,a po pravilima engleske ili bilo koje druge pristojne wikipedije računajući i srpsku to ne bi bio postao pošto su dva korisnika argumentirano ukazala na činjenicu da je POV. Pravilo o nadglasavanju u takvim slučajevima vrijedi samo na hr wikipediji i očito od sada na sh wikipediji što bi trebalo svakog poštenog korisnika sh wikipedije zabrinuti.
:Po pitanju tvog zaključka da sam pokrenuo neku zavjeru protiv tebe dopisujući se s korisnicima kako bi mijenjali tvoje "poštene tekstove" mogu reći da me to zabrinjava. Takve tvrdnje ukazuju na tvoj vrlo zabrinjavajući način razmišljanja i pitanje je da li bi se ja trebao početi plašiti. U slučaju ako smatraš da je problem u meni,a ne u tvom načinu pisanja tekstova moj savjet bi ti bio da takve iste tekstove pokušaš napisati na nekoj većoj wikipediji gdje će korisnici sigurno reći svoje mišljenje o tvojim promjenama pa ćeš dobiti povratnu informaciju u koju ja 100 % ne mogu biti uključen.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 12:45, 3 januar-сијечањ 2015 (CET)