Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Zahtijevam ispriku.
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Red 160:
<br>
To što ste preko maila neke naivne suradnike nagovorili da uređuju tekstove za vas još je dodatno problematično, jer se dogovor na wikipediji postiže na wikipediji, a ne „ispod stola“. Još jednom ću ponoviti jasno i glasno, ono što ste napisali o meni bilo je odvratno. Sramite se. I zato zahtijevam javnu ispriku od vas, i ne namjeravam dalje govoriti s vama dok to ne učinite.--[[Korisnik:Seiya|Seiya]] ([[Razgovor sa korisnikom:Seiya|razgovor]]) 11:49, 2 januar-сијечањ 2015 (CET)
 
:Ja ovdje vidim samo tipični '''demagoški napad'''. Oba korisnika na koje se pozivaš su se složili s mojim blokom (administrator Marija) iako smo po njoj o tome trebali [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_korisnikom%3AMaria_Sieglinda_von_Nudeldorf&diff=8834929&oldid=8834512 prije razgovarati], dok se Gregor kao najaktivniji južnoslovenski član wiki zajednice složio da postoje određeni problemi s onim [https://sh.wikipedia.org/wiki/Razgovor:Bombardiranje_Katir-Jurta drugim tekstom].
:Po pitanju tvojih izvora za tvrdnju da je Drugi svjetski rat počeo boljševičko-nacističkom agresijom na Poljsku reći ću ti da ja mogu naći izvore koji tvrde da je Pavelić najveći hrvatski sin koji nikada nije učinio niti jedno zlo. To govorim pošto je tvoj izvor za tvrdnju sin osuđenog američkog naciste koji je postao najviše rangirani regrutirani čovjek u odjelu Američke vojske za [[psihološki rat]] (knjiga je iz 1949). Da li si čuo za pravilo Wikipedia:Fringe theories ?
:Po pitanju tvog zaključka da sam pokrenuo neku zavjeru protiv tebe dopisujući se s korisnicima kako bi mijenjali tvoje "poštene tekstove" mogu reći da me to zabrinjava. Takve tvrdnje ukazuju na tvoj vrlo zabrinjavajući način razmišljanja i pitanje je da li bi se ja trebao početi plašiti. U slučaju ako smatraš da je problem u meni,a ne u tvom načinu pisanja tekstova moj savjet bi ti bio da takve iste tekstove pokušaš napisati na nekoj većoj wikipediji gdje će korisnici sigurno reći svoje mišljenje o tvojim promjenama pa ćeš dobiti povratnu informaciju u koju ja 100 % ne mogu biti uključen.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 12:45, 3 januar-сијечањ 2015 (CET)