Razgovor o šablonu:Na današnji dan/19.11. – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
 
Red 9:
::Sada iz šablona brišeš oca srpske drame po kojim se naziva srpska kazališna nagrada na dan kada je osnovao društvo čije otvaranje je blagoslovio državni poglavar.
::Mora da se šališ ???--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 18:47, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
::Pa... s obzirom da su Milli Vanili prvi bend koji je izazvao takav skandal (kasnije se to desilo s Tatuom, ako se sjećaš) da je imao takav odjek. Da, važnije je od datuma rođenja Lepe Brene po cijeloj seriji parametara.
::Pa... da? Mislim, je li to tekst o osnivanju društva ili o Popoviću? Ako je komemoracija osnivanja društva, onda stilski, tekst mora biti vezan uz društvo. Ako je tekst o Popoviću, onda ima biti tekst o Popoviću. Taj je Popović valjda rođen, ili umro na neki datum, zar nije? --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 18:50, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Nazad na stranicu "Na današnji dan/19.11.".