Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 125:
::Bitno ili nebitno, cjepidlačenje ili ne - takva su pravila. To smo interno dogovorili, tako se piše i čak je i Mladifilozof, kad si ga već spomenuo, u prijedlogu svoje jezične politike istaknuo da se imena nevezano uz vladare pišu po pravilu izvornika. Uostalom, kad ti je toliko nebitno - što me maltretiraš? Pusti mene da vodim računa o pravilima i ti si miran.
::Vodio sam se popisom s francuske Wikipedije. Razlike su engleski kralj Henry i Philippe VII. S obzirom da su istog dodali na en.wiki i da, iako osporavan, tehnički jest vladao dijelom zemlje, Henryja budem dodao sada. Što se Philippea VII. tiče, taj kraljevskoj tituli nije niti primirisao. Polagao je pravo nasljedstva (kao što sam napisao u tvom članku kojeg sam proširio). Čak su i Louis XIX. i Henri V. krajnje sporni, no prvi je formalno držao titulu 20 minuta (nikad nije okrunjen ili priznat, ali po nasljednom načelu jest), a drugi onih sedam dana. Nedostajao je formalni čin, ali dobro. Što se Philippea VII. tiče, svrgavanjem i abdikacijom Louisa-Philippea službeno prestaje Julska Monarhija, ustav je dokinut i formirana je Druga Republika. Ovaj nije imao kada doći na prijestolje --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 18:19, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
::Niti je to tvoj tekst, niti ja išta namećem, niti je to moj stil pisanja. To su pravila. Ako ti smeta - imaš prijedlog jezične politike gdje se o tome može raspraviti, ali pravilo je zasad takvo.
::To je jedina razlika što se izbačenih i ubačenih vladara tiče. Ne sjećam se da sam išta ostalo dirao. Ako ima pogrešaka, navedi ih i rado ih korigiram --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 18:33, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
== Kemijsko oružje u WW2 ==