Razgovor o šablonu:Na današnji dan/12.11. – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Red 40:
:::Ti znaš da je zabrinjavajuće toliko razmišljati o zločinima i ubojstvima ??
:::Na mjesto da danas prođem sve šablone zaglavio sam u ovoj dugoj nepotrebnoj raspravi (kao i onoj o pismu)--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 18:15, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
:::To je čista ucjena xD Postavljanje situacije sa - ako ti učiniš A, tek onda ću ja učiniti B nije dogovor, nego ucjena. Dogovor je da ti pristaneš na B neovisno o mom A, ili da ja pristanem na A neovisno o B, a onda se dogovaramo oko ovog drugog.
:::Tebi je masakar incident? Ispada da je netko razbio vazu iz dinastije Ming pa da se digla halabuka xD Ne budi smiješan, nećemo koristiti eufemizme za takve stvari. Radilo se o najbrutalnijem i najbezobzirnijem pokolju i masakru, a ne o nekakvom incidentu. [[Incident u Fashodi|Ovo]] je incident, a ne ono.
:::Hvala ti, svesrdno, što se brineš za moje mentalno zdravlje :) :* <3
:::Nisi ti nigdje zaglavio. Ti si, koliko se sjećam, napustio Wiki... sam si se vratio i počeo vršiti nesuvisle izmjene. Zaglaviti bi bilo da te netko prisilio na to, ali nije, upao si sam i možeš slobodno ponuditi adekvatno rješenje i nastaviti dalje s radom --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 18:24, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Nazad na stranicu "Na današnji dan/12.11.".