Razgovor o šablonu:Na današnji dan/12.11. – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Red 29:
::Općenito govoreći moji kriteriji su vrlo jednostavni:"Nema zločina i niti jedna osoba ne smije biti više od dvaput tokom cijele godine u šablonu". Priznajem da se možda nekog može naći tri puta, pa javi da brišem.
::Ako želiš tada no problem. Izbacimo londonsku braću,a ostavimo My Lai, ali se ne smije koristiti riječ masakr, pokolj ili zločin !--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 17:48, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
::Mišo je prodao najviše ploča u Jugi. Dugme je najpopularniji rock bend iz Juge. Čoli i dan danas bacaju grudnjake. What's your point?
::S tim se slažem, ali to ne mora dovesti do toga da stavljamo nešto tek tako da imamo. Recimo, Rimbaud je tek nedavno ubačen u godišnjice, što je po meni katastrofalno, ali nije bilo mjesta i to je to! Može se broj događaja proširiti, ali ako radimo pod ograničenjem - ne može sve.
::Složit ćemo se da se ne slažemo pa ćemo, valjda, nastojati izbjegavati takve događaje? Ta nema ih valjda toliko?
::Mislio sam da mi filtriramo događaje, ali se vodeći objektivnim kriterijem?
::Dobro?
::Ovaj... gdje sam ja rekao da su braća Kray uvjet za My Lai? x'D Pa neću ja funkcionirati tako da me ti ucjenjuješ da izbacim jedno, a onda ćeš ti pristati na ovo? Mislim, ne budi smiješan xD I naravno, nećeš ti provoditi cenzuru izraza na Wikipediji... sad moram paziti i kako pišem? Što da napišem? Masovna smrt civila u My Laiju? Mislim, obraza... :S --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 17:59, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Nazad na stranicu "Na današnji dan/12.11.".