Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
/* masakr
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Red 699:
:Bila mi je namjera napisati tekst [[:en:emulator]] i kažimo da ću to napraviti u sljedećih 14 dana. Za razliku od 90 % drugih korisnika ja ne prevodim nego pišem tekstove pa onda treba vremena.
:Ratovi mi nikada nisu bili pretjerano zanimljivi pošto se u 90 % njih učituje mudrost Sun Tzua koji je napisao da je svaki rat odlučen prije nego što je ispaljen prvi hitac (parafrazirano). Da postoje zanimljivi događaji u ratu, ali oni su meni zanimljivi dok ne vjerujem da su drugima.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 15:49, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
::Kao što su u jednoj knjizi koju sam čitao rekli za Hitlera:
::"Hitler je lud 1944. godine, ali pravilno pitanje glasi zašto je postao lud.
::Generali su mu govorili ako napadneš Poljsku Francuska i Engleska će nas uništiti. Hitler je napao i pobijedio.
::Generali su mu govorili ako napadnemo Francusku 1940 mi ćemo izgubiti. Napao je i pobijedio.
::Generali su mu govorili moramo povući vojsku pred Moskvom. On ju nije povukao i front se održao.
::Hitler je 1944. lud i on više ne sluša generale, ali oni su sami krivi za to"
::Moja poanta je da ti možeš srediti tekst, ali meni to '''nije dopušteno''' (naglasak na to). Nema veze ako je riječ o tekstu Staljin, tekstu Holodomor ili nekom sedmom. S jedne strane bi se trebao svađati s wikiwindom ili seiyom (zavisno od teksta) koje će obvezno pomagati Edgar.
::Ako je moje ponašanje "neobično" trebaš si postaviti pitanje zašto je ono takvo i da li je možda netko drugi također za to odgovoran ?
::Poanta cijele ove priče meni '''nije dopušteno''' popraviti tekst--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 17:28, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
==Budućnost sh wiki==