Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe"

/* Moja razmišljanja
(/* Moja razmišljanja)
::Po pitanju Perona, Filipa i sličnog odgovor je da sam tako napisao šablon 2012 onda si ti to išao mijenjati 2013 pa ja samo vraćam na početnu verziju. Još ako gledaš 5 godina unazad bio sam iz tvoje perspektive čangrizav po tom pitanju. Užasno sam protiv pisanja slova koja ne postoji u našem jeziku,a niti na našim tastaturama. Korisnik čak i ako želi ne može napisati ime osobe pa to barem za mene nema smisla.
::Koliko sam u toku mi nismo dužni gledajući sh jezik pisati ta slova,a sva pravila kojima se nešto forsira su istovremeno problematična. Sh wikipedija ne bi smjela potencijalno iritirati korisnike nevažnim stvarima kada i tako ima premalo korisnika.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 18:20, 26 decembar-просинац 2014 (CET)
 
==Moja razmišljanja==
 
<table>
<tr><th></th><th></th><th>Demokracija</th><th>Diktatura</th></tr>
<tr><td>Demonstracije</td><td></td><td>De jure DA, [http://www.theguardian.com/world/2013/nov/21/spain-government-strict-anti-protest-laws de] facto [http://www.euronews.com/2014/12/20/new-muzzle-law-sparks-protests-across-spain/ NE]</td><td>NE</td></tr>
<tr><td>Ubijanje</td><td></td><td> [http://www.independent.co.uk/voices/comment/government-benefit-cuts-are-already-being--blamed-for-the-deaths-of-three-vulnerable-people-and-there-may-be-60-more-9942735.html ?] </td><td>DA</td></tr>
<tr><td>Sloboda govora</td><td></td><td>DA</td><td>NE</td></tr>
<tr><td>Sloboda izbora</td><td></td><td>pa NE</td><td>NE</td></tr>
</table>
 
U demonstracijama sam naveo trenutačno aktualni primjer Španjolske, ali i na primjer Velika Britanija ima "zanimljiva ograničenja". U ubijanju sam naveo konkretne pojedinačne slučajeve, reći ćeš greške, ali raznim mjerama je "ubijeno" minimalno 50.000 ljudi u EU tokom posljednjih 6 godina.
 
U mom pogledu na svijet demokracija je bolja od klasične diktature u samo jednoj stvari....
 
Općenito ja ljude dijelim na političke komesare i ostale. Kada vlada putem medija osuđuje neki događaj kao što je na primjer "vladin" kemijski napad u Siriji politički komesari žestoko napadnu sirijsku vladu. Kada vlada ne osudi kemijski napad u Iraku [http://www.ibtimes.co.in/isis-uses-chlorine-gas-latest-weapon-against-civilians-iraq-618270] ili kemijsko oružje u Turskoj [http://www.reuters.com/article/2013/05/30/us-syria-crisis-turkey-idUSBRE94T0YO20130530] [http://www.wnd.com/2013/09/u-s-military-confirms-rebels-had-sarin/#vwHxXEHJ9X2z16Ec.03] tada komesar također šuti.
 
Kada govorim o mentalitetu političkog komesara ja ciljam i na one koji danas u Hrvatskoj napadaju komunizam i sve druge stvari koje vlada napada putem medija ili školske edukacije. Da je danas komunizam ili Staljinovo doba ja bi završio u gulagu, a politički komesari bi radili i dalje svoj posao.
 
Kada sam na jednom skupu "pametnjakovića" postavio pitanje:
"Može li mi itko ovdje reći razliku između boraca i branitelja ?"
Dobio sam odgovor:
"Po završetku rata borci su se vratili na svoj posao, a branitelji nisu"
 
Nakon toga je nastao muk kao kada je umro najdraži sin našeg naroda (nekome Tito, nekom Tuđman) i onda se brzo pobjeglo na drugu tematiku.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 17:17, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
== RosaLuxBer.jpg i Berlin ==