Razgovor o šablonu:Na današnji dan/12.11. – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 18:
::::::Kada govorimo kod izbacivanjima onda ću ponovno ovdje,a ne na stranici za razgovor reći (tako da manje ljudi vidi) izbacio si patrijarha Pavla (jer je nevažan), cara Uroša (jer se "ne zna" točan datum) i Lepa Brena (jer nije relevantna). Ja sam ovdje naveo podatka, a nisam komentirao.
::::::Također kada govorimo o nerelevantnim osobama u šablonu mogu reći da ih ima puno kao na primjer oni londonski kriminalci, ali mi se živo fućka.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 16:41, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
 
:Pri sastavljanju ovog čuda bi se valjali voditi kriterijem relevantnosti, zar ne? Ako te baš zanima zašto sam izbacio rušenje mosta u Mostaru, a nisam naveo pravi razlog da ne bi izazvalo buru - to je zato što se isti koristi kao nekakav neoustašoidni simbol zločina u tom ratu koji nema veze ni sa čim i jer bi na taj način moglo izgledati da se netko ili nešto veliča, odnosno osuđuje, a to je suludo. Postoje i drugi načini da se komemorira rat u BiH. A zamijenio sam ga šahom... sporta ionako malo imamo, ali to nije ni približno "moj omiljeni događaj".
:Što se izbacivanja navedenih tiče - rekoh, po čemu je patrijarh Pavle relevantniji od bilo kojeg pape ili imama ili kardinala, a da nije vezan za Srbiju kao takvu? Mene za religiju živo boli briga, ali smatram da osoba mora zadovoljiti neki kriterij izvan držanja same funkcije. Što se Uroša tiče - datum je nejasan, tako stoji na svakoj Wikipediji koju sam a pogledao - ''ergo'', isti ne zadovoljava kriterije za komemoraciju na godišnjici. A što se Brene tiče, to je smiješno. Ako nema Miše ni Čole ni Dugmeta, čiji je utjecaj i značaj ako ne veći, onda jednak, nema apsolutno nikakve osnove da jedna zabavljačica ide u godišnjice.
:Braću Kray sam komemorirao u godišnjicama jer su zanimljivi, ali ako su sami po sebi toliko sporni i nerelevantni u odnosu na nešto što se desilo tog dana - izmijenit ćemo.
:Dakle, što se My Laija tiče - izuzev tvoga "leti jer sam ja rekao da leti" (a na ucjene i ultimatume ne reagiram, jer ti nemaš to pravo da stvari postavljaš na taj način), ja ne vidim razloga. Imam presedan na kojega se pozivam, imam kriterij značaja i svi objektivni kriteriji idu meni na ruku. Dakle, ukoliko ne prezentiraš nekakav kredibilan argument zašto bi My Lai trebao ići (osim - neću ja masakre i ovo je moja lopta pa ne dam nikom drugom da se s njom igra /a lopta je vrtićka/), nema osnove da se isti uklanja --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 17:08, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Nazad na stranicu "Na današnji dan/12.11.".