Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Maria Sieglinda von Nudeldorf"

 
::Ono što ti je nekolicina nas zamjerila nije u vezi sa sadržajem izmjena, već s tvojom reakcijom. Ako smatraš da treba blokirati nekoga tko je dugo na sh.wiki i mnogo radi, onda takvu odluku treba raspraviti s drugim adminima. I uopće, nijednu ozbiljnu odluku (a blokiranje starog wikipedista jest ozbiljna odluka) koja se tiče drugih wikipedista, ne treba donositi sam. Kolektivne odluke u pravilu ispadnu kvalitetnije i održivije. Ovako smo nesretni svi koji smo na ovaj ili onaj način bili uključeni u spor, a Seiya na kraju nije dobio odgovarajuću poruku u vezi svojih pogrešaka. Znam da raspravljanje zna biti dugočasno i zamorno, ali, nažalost, alternative nema. [[Korisnik:Maria Sieglinda von Nudeldorf|Maria Sieglinda von Nudeldorf]] ([[Razgovor sa korisnikom:Maria Sieglinda von Nudeldorf|razgovor]]) 16:02, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
:::Vidiš nisam znao da trebamo raspravljati prije blokiranja starog wikipedista (sada znam). Mene budimo realni Seiya ne iritira niti ne smeta jer on si ne može pomoći, ali me užasno iritiralo izbjegavanje wiki zajednice da poduzme nešto, bilo što po ovom pitanju !?
:::Pogledaj što sam napisao Ripperu na stranici za razgovor--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 16:15, 28 decembar-просинац 2014 (CET)