Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Maria Sieglinda von Nudeldorf"

::Hvala. A članak o sh.wiki u Školegijumu je izvrstan :) [[Korisnik:Maria Sieglinda von Nudeldorf|Maria Sieglinda von Nudeldorf]] ([[Razgovor sa korisnikom:Maria Sieglinda von Nudeldorf|razgovor]]) 20:07, 25 decembar-просинац 2014 (CET)
::Nema na čemu :) Odlično, drago mi je čuti da su nas počeli promovirati i po BiH :) To bi moglo nekoga i privući :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 20:08, 25 decembar-просинац 2014 (CET)
 
==[[Korisnik:Seiya]]==
 
Korisnika Seiyu sam blokirao radi one rečenice + svih drugih [[Rusofobija|rusofobskih]] ili ako hoćeš šovinističkih tekstova koje piše na sh wikipediji. Ona njegova rečenica nije bila nezgodno sročena nego ciljano i precizno sročena.
 
Ukratko Seiya je vrijedan korisnik koji detaljno prevodi tekst s en wikipedije na sh wikipediju pod uvjetom da tekst nije o Rusiju. Ako je tekst o Rusiji tada on nije "pošten" pa Seiya mora napisati "pošten" tekst. Primjer Seiyina rada:
 
*[[en:Bombing of Katyr-Yurt]] - [[Masakr u Katir-Jurtu]] (promjenio "ime" nakon rasprave)
*[https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Drugi_%C4%8De%C4%8Denski_rat&oldid=7406830 Seyin Drugi čečenski rat] - [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Drugi_%C4%8De%C4%8Denski_rat&oldid=8768599 Ripperove izmjene]
*[[en:Grozny ballistic missile attack]] - [[Napad balističkim projektilima na Grozni 1999.]]
 
i mogu tako nastaviti i nastaviti i nastaviti (primjer:[[Progon Nijemaca nakon Drugog svjetskog rata]] njegov tekst s hr wiki prenesen ovdje), ali nema nikakvog smisla.
 
Modus operandi korisnika Seiya je prevođenje velikog broja normalnih, neutralnih tekstova s engleske wiki kako bi dobio zeleno svjetlo za tekstove u kojima piše da Rusi jedu malu djecu. Korisnicima kojima smeta "ustašluk" hrvatske wikipedije bi trebalo smetati kada se vrši [[difamacija]]/šovinizam bilo kojeg naroda i ja bi isto postupio da je riječ o Njemcima, Amerikanci, Kinezima ili ..... Ne mogu si pomoći jer mi je to u krvi
 
Iz svega rečenog očito ispadne da s difamacijom drugih naroda na sh wikipediji korisnici nemaju nikakvog problema. Po čemu se onda sh wikipedija razlikuje od hr wikipedije ??--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 15:42, 28 decembar-просинац 2014 (CET)