Logički turnir Zagorje Open – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m dotjerivanje
dotjeran i završni dio članka
Red 26:
U finalu, najbolji rješavač glavnog dijela [[Goran Vodopija]] očekivano je obranio naslov prvaka iz prethodne godine te osvojio prvo mjesto i ove godine. Drugo mjesto i najveće iznenađenje napravio je [[Andrej Ivankov]], koji je ušao u finale kao šestoplasirani, da bi na kraju završio kao viceprvak ''Zagorja Open''. Treće mjesto ostvario je [[Dalibor Grđan]], četvrto mjesto je pripalo [[Sanda Reić-Tomaš|Sandi Reić-Tomaš]], peto mjesto zauzeo je reprezentativac Srbije [[Dragan Tolomanoski]], a šesta je bila [[Zrinka Kokot]].
 
==''Zagorje Open'' 2007==
Četvrti po redu ''Zagorje Open'' održaoodržan seje od 7. do 9. rujna 2007. u [[terme|termama]] "[[Jezerčica]]", koje su smještene u [[Donja Stubica|Donjoj Stubici]].
 
Prvi dan, (petak,) obilježio je dolazak 33 sudionika, od kojih je 18 sudjelovalo u rješavanju logičkih zagonetki i ostalim disciplinama, a preostalih 15 sudionika je sudjelovalo samo u ostalim disciplinama.
 
Titulu pobjednika Zagorja''Zagorje Opena'' ponovno je uspješno obranio '''Goran Vodopija''', drugo mjesto zauzela je zauzela '''Sanda Reić -Tomaš''', a treće mjesto je osvojila je '''Zrinka Kokot'''.
 
Najbolja ekipa u nevjerojatno uzbudljivoj borbi na kraju je postala ekipa "Crvenih", koji su tako preuzeli titulu od lanjskih"Žutih", pobjednika -prethodne Žutihgodine.
 
==''Zagorje Open'' 2008==
Podaci nisu dostupni.
 
==''Zagorje Open'' 2009==
Na šestom po redu ''Zagorje Openu,'' sudjelovalo je 17 natjecatelja iz 3 države - Hrvatske, [[Bugarska|Bugarske]] i Srbije.
 
== Izvori ==
 
== Izvori ==
* [http://www.zagonetka.net/natjecanja/logika/klasicna/hrvatska/zagorje/index.html ''Zagorje Open'']
* [http://www.zagonetka.net/natjecanja/logika/klasicna/hrvatska/zagorje/zagorje2004.htm ''Zagorje Open'' 2004]