Logički turnir Zagorje Open – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m dotjerovanje
m dotjerivanje
Red 17:
Kompletni rezultati logičkog dijela natjecanja mogu se skinuti [http://www.zagonetka.net/shared/files/zagorje/zagorje05.xls ovdje] (rezultati su u [[Excel]]ovoj [[datoteka|datoteci]] veličine 20 [[kB]]).
 
==''Zagorje Open'' 2006==
Kao i prethodna dva, i ovoovaj ''Zagorje Open'' održanoodržan je u Tuheljskim Toplicama, a počelopočeo je u petak, 25. kolovoza,(petak) te je trajalotrajao do nedjelje, 27. (nedjelja) kolovoza. Kao i na Zagorju''Zagorje OpenOpenu'' 2005, i na ovom Zagorjusu Opense turniru sudionici turnira su se takmičili u rješavanju logičkih aktivnosti, ali i u ostalim zanimljivim disciplinama.
 
Na glavnom dijelu turnira bilo je 18 natjecatelja podijeljenih u 3 ekipe (''"Žuti"'', ''"Crveni"'' i ''"Plavi"'').
 
Glavni dio turnira sastojao se od rješavanja logičkih zadataka pojedinačno i timski (u subotu i nedjelju,) te od igranja odbojke kao timskitimskog zadatakzadatka u subotu poslijepodne. Šestoro najbolje plasiranih natjecatelja u rješavanju logičkih zagonetaka plasiralo se u finale u nedjelju.
 
U finalu, najbolji rješavač glavnog dijela, [[Goran Vodopija,]] očekivano je obranio naslov prvaka odiz prošleprethodne godine, te osvojio prvo mjesto i ove godine. Drugo mjesto i najveće iznenađenje napravio je [[Andrej Ivankov]], koji je ušao u finale kao šestoplasirani, da bi na kraju završio kao viceprvak ''Zagorja Open''. Treće mjesto ostvario je [[Dalibor Grđan]], četvrto mjesto je pripalo [[Sanda Reić-Tomaš|Sandi Reić-Tomaš]], peto mjesto zauzeo je zauzeo reprezentativac Srbije [[Dragan Tolomanoski]], a šestošesta mjestoje u finalu zauzela jebila [[Zrinka Kokot]].
 
==Zagorje Open 2007==